I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Nylig ble innspillingen av en svært etterlengtet «Friends»-reunion ferdig innspilt, til fansens store glede.

Med andre ord har alle skuespillerne tilbrakt mye tid sammen i det siste, og enkelte ville nylig ha det til at de også har delt flere hemmeligheter med hverandre under innspillingen. Det ser imidlertid ikke ut til å være helt sant.

I det siste har det nemlig sirkulert rykter om at Jennifer Aniston (52) fortalte kollegene sine at hun skal adoptere et barn. Det stemmer ikke, forteller en representant for skuespilleren til det amerikanske kjendisnettstedet E! News.

– Historien er fabrikkert og falsk, sier representanten.

Les også: Den ukrainske modellen hevder hun ble tvunget ut på balkongen: – Truet oss med å ikke få betalt

Aniston er en av Hollywoods største stjerner, og naturlig nok er mange derfor interessert i privatlivet hennes.

Blant annet har hun flere ganger blitt spurt om nettopp barn, noe hun ærlig har svart at hun ikke vet om ligger i kortene for hennes. Samtidig har hun vært tydelig på at det er privat.

I 2017 sa hun følgende til magasinet Glamour om de mange spørsmålene rundt en familieforøkelse:

– Det å få barn er en privatsak – som ikke raker noen andre enn paret eller personen som venter barnet. Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker om det samme, sa Aniston til magasinet den gang og la til:

– Jeg mener det er opptil hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg.

Fra mann til kvinne

Caitlyn Jenner (71) skapte overskrifter verden over i 2015, da det ble kjent at hun skulle gjennomføre en kjønnskorrigerende operasjon og gå fra å være mann til å bli kvinne. Da hadde hun hele livet gått under navnet Bruce, men hun hadde alltid båret på en hemmelighet i det skjulte.

Det var i april 2015 at Jenner sto frem som transkvinne i et intervju med Diane Sawyer (75). Den gang fortalte 71-åringen at hun hadde kjent på at hun var født i feil kropp fra en ung alder av, og at hun i mange år kledde seg som kvinne.

Les også: Bildene av «Charter-Svein» fikk «Charter-Hilde» til å rase: – Nå skiller vi lag

I tillegg hadde hun hatt flere runder med hormonbehandlinger, noe hun sluttet med da hun møtte sin fremtidige kone, Kris Jenner (65). I 1991 ble de mann og kone, og sammen fikk de døtrene Kendall (25) og Kylie (23).

I 2015 tok ekteskapet mellom de to slutt etter 23 år.

Samme år kom altså Jenner ut som transkvinne, og i et nytt intervju med Wall Street Journal forteller ekskona hvordan hun taklet sjokknyheten om at eksmannen skulle bli kvinne.

– Det var et sjokk

I intervjuet legger ikke Kris Jenner skjul på at det var tøft å takle eksmannens overgang.

– Ingen av oss hadde vært gjennom noe liknende før, og vi visste ikke hvordan vi skulle takle det. Det var en prosess. Det var et sjokk, også ble det en realitet. Og da ble det noe vi måtte takle, prøve å skjønne oss på og lære om, forteller hun i intervjuet med den amerikanske avisen, gjengitt av Mirror.

Videre legger 65-åringen til at det var vanskelig å navigere situasjonen som mor til deres felles barn.

Les også: Kongelige bryllup går ikke alltid knirkefritt for seg. Her er de største skandalene

– Jeg hadde ingen erfaring med noe sånt, så jeg prøvde bare å forstå. Jeg er barnas mor, og det å navigere det var vanskelig. Jeg ville være den beste moren jeg kunne være og jeg visste ikke alltid hva det betydde, sier hun i intervjuet.

Avslutningsvis fastslår Jenner at hun og eksmannen har et godt forhold med mye respekt i dag.

Får unntak fra karantene

Prins Harry (36) er for tiden tilbake i Storbritannia for å være til stede under avdøde prins Philips begravelse lørdag.

Prins Harry landet i London i helgen, og lot kona, hertuginne Meghan (39), bli hjemme i USA med sønnen Archie (1). Selv reiste han rett til Frogmore Cottage, der han nå sitter i karantene frem til begravelsen av smittehensyn.

Les også: Dette er den egentlige grunnen til at hertuginne Meghan dropper begravelsen, ifølge britisk avis

I Storbritannia er det imidlertid krav til ti dager i karantene etter innreise i landet, og flere lurer derfor på hvordan prinsen kan delta i begravelsen. Det har Mirror funnet ut av.

Prinsen ankom Heathrow flyplass søndag, seks dager før begravelsen. Derfra ble han kjørt direkte til Frogmore Cottage, der han har oppholdt seg siden. Det var også her han bodde sammen med Meghan og sønnen før de flyttet til USA, og det ligger også like i nærheten av St. George's Chapel – der begravelsen finner sted førstkommende lørdag.

Og selv om han i utgangspunktet skulle sittet i karantene i ti dager, slipper han de siste dagene. Dette fordi det er egne regler dersom man ankommer landet av nødvendige årsaker.

Begravelser faller inn under denne kategorien, og prins Harry får derfor helt fint ta et siste farvel med bestefaren sin.

Etter begravelsen må han imidlertid rett tilbake i karantene og fullføre de ti dagene.