I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Jennifer Aniston har siden hun slo gjennom som Rachel Green i TV-serien «Friends» på 90-tallet vært en svært ettertraktet skuespiller i Hollywood.

Men med suksess i Hollywood er plutselig fans og presse like opptatt av privatpersonen bak som det man presterer på jobb, noe Aniston definitivt har fått føle på opp gjennom årene.

Anistons kjærlighetsliv har nemlig vært et hett tema i flere internasjonale medier de siste årene, spesielt etter at hun og eksmannen Justin Theroux gikk fra hverandre i 2018. Flere fans drømmer nå om at Aniston skal finne tilbake til sin første eksmann, nemlig Brad Pitt.

Les også: Mads Hansen får internasjonal oppmerksomhet etter Pride-stunt

Nekter å date på nett

Nå avslører stjernen at hun absolutt er åpen for å finne kjærligheten igjen, men hun er ikke åpen for alt. Hun nekter nemlig å finne den rette gjennom en dating-app.

- Absolutt ikke! Jeg holder meg til de normale typene av dating. At noen ber deg ut, det er sånn jeg foretrekker det, sier Aniston under et intervju med People.

Selv om Aniston har vært gift to ganger tidligere, og hun den dag i dag er venner med begge eksmennene, er hun likevel skeptisk til å skulle gifte seg igjen.

Til People forteller hun at hun heller vil prioritere å være en «fantastisk partner».

- Å gud, jeg vet ikke. Det er ikke på radaren min. Jeg er interessert i å finne en fantastisk partner og bare leve et fantastisk liv og ha det gøy med hverandre. Det er alt vi bør håpe på, det trenger ikke bli skrevet ned i noen juridiske dokumenter.

Ønsker å operere seg - dette stopper henne

Cara Delevingne var i en årrekke en av verdens fremste modeller før hun for noen år siden hoppet over til skuespilleryrket. Men i begge yrkene er presset til å se bra ut absolutt til stede.

Les også: Fansen har i flere år hatt mistanker om Britneys Instagram-konto. Nå deler hun sannheten

Nå åpner Delevingne seg for første gang om sin egen usikkerhet og hennes tanker om plastisk kirurgi. Det gjør hun i podkasten «Make it Reign» med Josh Smith.

I en ny episode av podkasten forteller Delevingne at hun måtte snakke seg selv ut av å ta en brystoperasjon.

– Det kommer av dyp usikkerhet. Helt siden jeg var barn har jeg tenkt: «Jeg vil ha en brystoperasjon, brystene mine er ujevne», forteller hun til programlederen.

Men som nevnt snakket stjernen seg ut av å legge seg under kniven av en helt spesiell grunn. Hun visste ikke om hun ville klare å være åpen og ærlig men fansen om operasjonen, og ønsket derfor ikke å bidra til uoppnåelige skjønnhetsidealer.

– Jeg har vært nær å tenke på det, men i det øyeblikket husker jeg på at hvis jeg gjør det tror jeg ikke at jeg kunne vært ærlig om det. Og da ville det vært et problem fordi jeg tror unge jenter, og til og med gutter, trenger å vite at noen ting er ikke naturlig å oppnå, noe som er helt greit, sier hun.

Snakker ut om mammarollen

Supermodell Gigi Hadid ble i september i fjor mamma for første gang med kjæresten, den tidligere One Directon-stjernen Zayn Malik. De to har holdt en lav profil siden datteren Khai kom til verden, men nå forteller Hadid hvordan livet som mamma er.

Det gjorde hun under et pressetreff for Ralph Lauren i New York onsdag kveld.

Les også: Dominic Cooper er drittlei etter et femte biltyveri på kort tid

– Høydepunktet er de enkle tingene, forteller Hadid og fortsetter:

– Å se henne lære noe nytt hver dag, selv om det er noe så enkelt som å plukke opp en kopp eller sette en ball i et hull. Du tenker bare at de er den beste og mest geniale tingen som noensinne er født.

Intervjuet kommer bare noen dager etter at Hadid hyllet Malik på hans første farsdag.

«Vår Khai er så heldig som har en pappa som elsker henne så høyt og gjør hva som helst for å få henne til å smile», skrev modellen på Instagram søndag, i anledning farsdagen.

Fikk medhold i retten

Det har ved en rekke anledninger stormet rundt basketspiller Tristian Thompson (29), spesielt etter at han i 2016 ble koblet til realitystjerne Khloe Kardashian (36).

Ikke nok med at paret har gjort det slutt og blitt gjenforent en rekke ganger, Thompson har også fått flere utroskapsrykter slengt etter seg opp gjennom årene.

Les også: Ærlig talt: Anniken Jørgensen (24)

I fjor gikk det så langt at en kvinne ved navn Kimberly Alexander hevdet at han var far til barnet hennes.

Thompson fant seg ikke i de falske anklagene, og i mai i fjor gikk han til søksmål mot kvinnen. Denne uken fikk Thompson medhold i retten, da det har blitt bevist at han ikke er faren til barnet slik barnemoren hevder.

Les også: Billie Eilish legger seg paddeflat etter rasismeanklager: – Forskrekket og flau

Tirsdag ga en domstol i Los Angeles Thompson medhold i hans søksmål mot Alexander for ærekrenkelser. Han fikk en erstatning på 52.901 dollar, hvor 50.000 av dem er erstatning og resten dekker rettskostnadene. Den formelle dommen kommer senere i år, nærmere bestemt 26.juli, skriver People.

Dokumenter avisen har fått innsyn i tilsier at domstolen har lagt vekt på at Thompson hevder han har tatt en farskapstest som beviser at han ikke er faren til barnet.

Slutt med Kardashian

Selv om dette var en seier for Thompson, kommer den bare dagen etter det ble kjent at han og Kardashian igjen har gått fra hverandre etter utroskapsrykter, ifølge det amerikanske nettstedet E! News.

Denne gangen skal det også være snakk om at Thompson har hatt en affære på siden. I følge nettstedet ble han observert på en fest forrige uke, der han skal ha gått inn på et soverom med tre andre kvinner. Ingen av de tre skal ha vært Kardashian.

En kilde bekrefter overfor E! News at Thompson var på festen, og at han tilbrakte mye av tiden med flere kvinner.

– Tristan hang med Drake, Diddy og Chris Brown mesteparten av kvelden. Han var også med flere kvinner i overetasjen før han gikk inn på et privat soverom med tre kvinner. Han var i godt humør og ville drikke og feste til tidlig på morgenen, forteller kilden.

En annen kilde forteller også til nettstedet at basketstjernen hadde fortalt folk på festen at han var singel.

Les også: Boikotter Zara etter kontroversielle uttalelser fra sjefsdesigner