I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Som en av Hollywoods største stjerner er Jennifer Aniston (52) godt vant til at mange er nysgjerrige på kjærlighetslivet hennes, og spesielt etter at hun ble singel i 2018 har fansen og kjendispressen spekulert i om hun har noen i kikkerten.

Les også: Dette er de nye «Skal vi danse»-kjendisene

I tillegg blir skuespilleren ofte koblet til sine berømte ekser, som Brad Pitt (57), og nå lurer flere på om hun har funnet tonen med sin andre eksmann, Justin Theroux (50), på nytt.

Tirsdag denne uken fylte nemlig Theroux 50 år, noe Aniston valgte å markere på Instagrams historiefunksjon.

Lettkledd bursdagshilsen

Aniston delte to innlegg i forbindelse med eksmannens jubileum, der det første bildet viser en dresskledd Theroux sammen med hunden sin. Det er imidlertid det andre bildet som har skapt overskrifter i flere amerikanske medier det siste døgnet, blant andre hos Page Six, Mirror og UsWeekly.

Les også: Jennifer Aniston finner gjerne kjærligheten på nytt – men dette nekter hun å gjøre

Theroux' ekskone har nemlig delt et bilde av jubilanten i bar overkropp, og lagt ved følgende bildetekst:

«Du er virkelig unik. Elsker deg».

Ifølge Fox News er imidlertid ikke den hyggelige bursdagshilsenen nødvendigvis et tegn på at eksparet har en fremtid som par sammen. Avisen skriver nemlig at de to bare er venner – noe de har vært helt siden bruddet i 2018.

– Bruddet var ikke dramatisk. Vi elsker hverandre. Jeg mener det når jeg sier jeg setter pris på vennskapet vårt. Det ville vært et stort tap hvis ikke vi hadde noe kontakt lenger, uttalte Justin Theroux i et intervju med Esquire tidligere i år.

Nekter å snakke om eksen

En som derimot ikke har noe særlig kontakt med eksmannen sin, er «One Tree Hill»-stjernen Sophia Bush (39). Hun giftet seg i 2005 med skuespillerkollegaen Chad Michael Murray (39) – men året etter gikk de fra hverandre.

Les også: «One Tree Hill»-stjernen Sophia Bush: – Vi ble kontrollert og manipulert

Bush og Murray var et av Hollywoods heteste par da de fortsatt var sammen, men i senere år har det vært tyst fra Bush sin side hva gjelder å fortelle om det havarerte forholdet. Det er det en grunn til, skriver blant andre Mirror.

Da Bush nylig gjestet podkasten «Inside of You», fortalte hun nemlig hvorfor hun bevisst unngår å snakke om eksen.

– Jeg vil ikke snakke om ham, svarte hun på spørsmål fra programleder Michael Rosenbaum (49).

Videre utdypet hun hvorfor ikke:

– Vet du hva, jeg kan ikke gjøre det. For jeg har prøvd å tulle med at jeg var ung og dum hver gang jeg har snakket om det, og det blir vridd til at jeg snakker dritt om noen jeg ikke engang kjenner lenger, delte 39-åringen i podkast-episoden.

Les også: Nå er Rihanna milliardær i dollar

– Så når noen spør meg om en historie som involverer noen andre... Det er ikke verdt tiden min, la hun til.

Bush er i dag lykkelig forlovet med kjæresten Grant Hughes. Forlovelsen annonserte hun selv på Instagram tirsdag:

Deler gladnyhet på Instagram

«The Addams Family»-stjernen Christina Ricci (41) skal bli mamma igjen. Det avslører hun selv på Instagram.

«Livet blir bare bedre», skriver hun til et ultralydbilde.

Babynyheten kommer et drøyt år etter at det ble kjent at Christina Ricci hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen James Heerdegen i fjor. Verken Ricci eller Heerdegen har kommentert skilsmissen offentlig, men ifølge E! News oppga 41-åringen «uforsonlige forskjeller» som årsaken til bruddet.

Faren til barnet er etter alt å dømme frisør Mark Hampton.

Ricci har nemlig tagget Hampton i sitt innlegg, og han har også delt et ultralydbildet på Instagram. De to har foreløpig ikke bekreftet at de er i et forhold, men ifølge E! News har de delt flere kjærlige meldinger til hverandre i sosiale medier.

Fra før av har Ricci sønnen Freddie med eksmannen.