Det kommer fram i et ferskt intervju med magasinet InStyle, hvor Hollywood-stjernen tar et realt oppgjør med egen vennekrets.

- Det er vanskelig fordi alle har rett til å si sin egen mening, men mange av de meningene virker ikke å være basert på annet enn frykt eller propaganda, sier Aniston.

Videre forteller den 52 år gamle skuespillerinnen at hun nå har kuttet ut flere personer fra hennes «ukentlige rutine» på grunn av netopp uenigheter rundt koronavaksinen.

Les også: Jennifer Aniston finner gjerne kjærligheten på nytt – men dette nekter hun å gjøre

- En skam

I magasinintervjuet, som kommer i bladets september-utgave, forteller Aniston flere ganger hvor mye hun beundrer medisinske fagfolk og alt innen vitenskap.

Når det kommer til hennes egne nyhetsvaner, sier «The Morning Show»-stjernen at hun har sett seg nødt til å ta et steg tilbake på grunn av den konstante «galskapen», ifølge hun selv.

- Det er fortsatt en stor gruppe mennesker som er vaksinemotstandere eller ikke vil lytte til fakta. Det er en skam, sier Aniston og legger til:

- Jeg har har akkurat mistet noen få mennesker fra min ukentlige rutine som har nektet, eller ikke avslørt, (om de har vaksinert seg eller ikke), og det var uheldig.

Les også: David Schwimmer i hardt vær etter «Friends»-kommentar: – Avskyelig

- Forpliktelse

Da Aniston skulle gå løs på filmingen av sesong to av «The Morning Show», måtte hun og resten av filmcrewet følge strenge koronaprotokoller.

Likevel mener 52-åringen at hun klarte å gå inn i det med god samvittighet, vel vitende om at de hadde et «utrolig bra» epidemiologiteam på sett.

- Jeg føler det er din moralske og profesjonelle forpliktelse til å informere, siden vi ikke alle er opptatt og blir testet hver eneste dag, sier Aniston om vaksinemotstanderne.

Aniston, som selv gjorde sitt store gjennombrudd i TV-serien «Friends» i 1994, var før sommeren aktuell med en gjenkomstspesial hvor hun møtte resten av ensemblet.

- Å være med på «Friends» var en enhjørning av en opplevelse. Uansett hvilken grunn det var, var vi alle på rett sted til rett tid, og vi skapte noe som fikk små flagg til å lande på mange menneskers hjerter rundt om i verden, beskriver hun.