Årets SAG Awards ble fullstendig dominert av to øyeblikk, og begge involverte Brad Pitt og Jennifer Aniston.

Først dukket det opp en video av Brad Pitt som sto bak scenen, limt til en tv-skjerm mens han så på hans tidligere kone Jennifer Aniston holdt takketale etter å ha vunnet pris for serien «The Morning Show».

Deretter kom øyeblikket mange har ventet på, spesielt etter den senere tids spekulasjoner om at duoen kanskje har en romanse på gang igjen.

Les også: (+) Åtte ekspertråd for mindre stress: – Du skal ikke koble av, men på

Bak scenen møttes nemlig de to, og fotografene som florerte rundt dem klarte å fange opp en gratulasjon fra en tydelig stolt Brad til Jennifer.

De to, som var 90-tallets råeste Hollywood-par, men som gikk hvert til sitt i 2005, sto nå og klemte, smilte til hverandre og holdt hverandres hender. Det var nesten litt for godt til å være sant, men det skjedde altså.

Ett bilde til, bare fordi det var så bra:

Nå har Jennifer svart på hva hun følte om videoen av Brad som er limt til skjermen under hennes takketale. Det ble av det ikke veldig oppklarende slaget:

– Søtt, svarer hun om Brads gest i et tv-intervju, gjengitt i bladet People.

Det sørger jo nesten for flere spørsmål enn svar, men med amerikanernes såkalte «awards season» i full gang er det lov å håpe at vi skal få se mer til denne duoen fremover, blant annet ved Oscar-utdelingen i februar.

Les også: Dette bildet av Jennifer på ferie med en annen mann skaper hodebry

– Du har ikke så mye liv utenom

Ved siden av å kommentere Brads gratulasjon, avslørte Jennifer også at hun synes prisutdelingen var et fint brekk fra den altoppslukende jobbingen.

– Det er ikke mørke dager, men, du vet, du har ikke så mye liv utenom, så det er fint å komme seg ut og ta på en fin kjole og på en måte feire vennene dine og arbeidet deres, og inspirere hverandre til å fortsette, og som han (Brad) sa, så er det tilbake til jobb i morgen, fortalte Jennifer og viste til Brad Pitts takketale.

Brad Pitt vant nemlig for sin prestasjon som medskuespilleren til Leonardo DiCaprio i «Once Upon a Time... in Hollywood».

SAG Awards deles ut på bakgrunn av stemmer fra medlemmer i filmforeningens fagorganisasjon, med andre ord er det skuespillere og bransjefolk som selv stemmer på prestasjonene de synes var best i året som gikk.

– Vi har alle vokst opp sammen, det har vi virkelig. Det føles som en morsom kveld å feire og heie på hverandre og fortsette å jobbe, fortalte Jennifer videre.

Les også: Denise Richards nekter å filme serie – rykter florerer om utroskap med kvinne kort tid etter bryllupet

Hadde på dyr kjole - måtte ligge i bilen

Jennifer knuste tidligere i år Instagram-rekorder da hun opprettet en bruker i appen. Siden har hun vært aktiv og lagt ut en hel del bilder, og selvsagt kom det et innlegg i forbindelse med SAG Awards også.

Det ble dessverre ikke det bildet alle snakket om, men av henne liggende i baksetet på en bil for å unngå å skrukke hennes vintage Dior-kjole.

I tillegg la hun ut et bilde av statuetten hun vant, og det var ingen tvil om at skuespilleren var veldig stolt av den utmerkelsen.

– Ingen skrukker... hardere enn det ser ut!, skriver Aniston om kjolen og legger til:

– Et eller annet sted mellom disse to bildene, ga kollegaene mine meg en gave jeg vil sette pris på og en kveld jeg aldri vil glemme.