Alle «Friends»-fans (og det er vel...alle?) kan glede seg over Jennifer Anistons nyeste utspill.

via GIPHY

Da skuespillerinnen bak «Rachel Green« gjestet Ellen Degeneres' show som sendes i USA onsdag, ga hun håp til ryktene om en gjenforening.

– Hvorfor ikke? Vet du hva, hør her. Jeg ville gjort det, sier hun ifølge Dailymail.

Det som også taler sterkt for en gjenforening er at de seks skuespillerne gjennom alle de ti årene med innspilling av serien forble venner, og er det også den dag i dag.

Aniston tipper hele gjengen er med

Aniston sier også at med-skuespillerne Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer helt sikkert ville likt å gi liv til de populære karakterene på nytt.

– Jentene ville gjort det. Og guttene ville gjort det - det er jeg sikker på, forteller Aniston til Ellen.

Hvis ikke dét er tidenes hint til at en gjenforening er mulig, er vel ingenting det?

via GIPHY

Da Friends, eller «Venner for livet» som det ble kalt på norsk tv, hadde premiere på amerikanske tv-skjermer i 1994, var det neppe noen som kunne forutse suksessen for hovedrolleinnehaverne.

De gikk fra å være relativt ukjent, til å bli bransjens best betalte tv-skuespillere da serien takket for seg i 2004.

Kan tjene rått på gjenforening

At en gjenforeningssesong ville vært lukrativt for Jennifer Aniston og gjengen er det ingen tvil om. De startet i 1994 med en (relativt dugelig) lønn på 20.000 dollar hver per episode, som tilsvarer ca. 150.000 etter datidens valutakurs.

Ved serieslutt tjente hver av de seks skuespillerne én million dollar per episode, omtrent 6,6 millioner norske kroner i 2004. 💰

via GIPHY

Bak suksessen sto David Crane og Marta Kauffman, som gjentatte ganger har takket nei til gjenforeninger siden seriens slutt.

15 år etter siste episode ble sendt er vennegjengen i New York like populær, og serien har fått sin livsforlengelse fra Netflix og gjennom TV2 her i Norge.