Gå til sidens hovedinnhold

Jennifer Lawrence avslører skremmende flydrama: - Vi skulle dø alle sammen

Se hva vi fant...

- Det gjorde meg svakere, sier skuespilleren om den skremmende opplevelsen.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I 2017 var skuespiller Jennifer Lawrence (31) involvert i en svært dramatisk nødlanding, da begge motorene i privatflyet hun satt i havarerte.

Stjernen var på vei til New York City fra hjembyen Louisville, Kentucky da de som var i om bord i flyet ble fortalt at piloten måtte prøve seg på en nødlanding i Buffalo, New York.

Les også: Kjempetabbe før Adele-intervju: Nekter TV-kanal tilgang til opptakene

I et nytt intervju med Vanity Fair åpner skuespilleren seg om den skremmende opplevelsen. Den Oscar-vinnende skuespilleren spøkte med at fordi hun fløy privat fly, «fortjente hun å dø».

- Vi skulle bare dø alle sammen. Jeg begynte å legge igjen små, sprø talemeldinger til familien min, som «Jeg har hatt et fint liv, jeg beklager».

31-åringen var bare én av to passasjerer på flyet. Den andre passasjeren var sønnen til legen som i sin tid forløste både henne og brødrene hennes. Hunden hennes Pippi var også om bord, og satt på fanget hennes under reisen.

Begynte å be

Da stjernen oppdaget at rullebanen var full av brannbiler og ambulanser, forteller stjernen at hun henvendte seg til høyere makter.

- Jeg begynte å be. Ikke til guden jeg vokste opp med, fordi han var en skummel og dømmende fyr, men jeg tenkte: «Herregud, kanskje vi kommer til å overleve dette? Jeg kommer til å være brannskadet, dette vil gjøre vondt, men kanskje jeg overlever», sier hun.

Les også: Linnéa Myhre om tiden som blogger: – Står ikke inne for noe av det jeg har skrevet

Til tross for den dramatiske situasjonen hun var i, forteller stjernen at hun likevel tenkte på noe helt annet enn å «bare» overleve.

- Vær så snill, Jesus, la meg beholde håret mitt. Pakk meg inn i dine hår-elskende armer. Vær så snill, ikke la meg bli skallet, legger hun spøkefullt til.

Flyet landet halvveis på rullebanen og spratt opp igjen før det endelig landet, og redningspersonell kunne bryte opp døren og få ut alle de uskadde passasjerene.

Men selv om stjernen nettopp hadde vært gjennom den skremmende flyturen, forteller hun at hun like etterpå var nødt til å sette seg på et nytt fly «bedøvet takket være en stor pille og flere miniflasker med rom».

- Det gjorde meg svakere, sier hun om det gamle ordtaket «Det som ikke dreper oss, gjør oss sterkere».

Les også: Paulina Porizkova slår tilbake mot kritikken med nakenbilde: – Jeg lever mitt beste liv

Vært «hemmelig» gift i 19 år

Skuespillerne Keanu Reeves (57) og Winona Ryder (50) spilte i 1992 sammen i filmen Dracula, hvor deres karakter gifter seg på skjermen.

Nå viser det seg at de to, teknisk sett, er gift på ekte også.

Ryder avslørte nemlig i 2018 til Entertainment Weekly at de to ble viet av en ekte rumensk prest under innspillingen.

- Vi giftet oss faktisk i Dracula. Jeg sverger, jeg tror vi er gift på ekte, sa hun den gang.

Også regissøren for filmen, Francis Ford Coppola, sa samme år til The Guardian at han tror de to skuespillerne teknisk sett er gift.

- Da vi alle var ferdige, innså vi at Keanu og Winona faktisk er gift som et resultat av den scenen og seremonien.

Les også: Julie Bergan våknet opp avkledd på et hotellrom: – Føles som et forferdelig overtramp

Nå bryter også Reeves tausheten om det påståtte ekteskapet. I et intervju med Esquire, bekrefter han at de to er «gift».

- Vi gjorde en hel del av vigselsseremonien med ekte prester. Winona sier at vi er gift. Coppola sier vi er det, så jeg antar at vi er gift under Guds øyne, sier han med et glimt i øyet.

Ryder og Reeves er for øvrig lykkelige på hver sin front om dagen. Ryder er i et langvarig forhold med Scott Mackinlay Hahn, og Reeves er sammen med kunstneren Alexandra Grant.

Ble foreldre igjen etter tragediene

«Dawson’s Creek»-stjernen James Van Der Beek (44) kunne mandag avsløre at han og kona, Kimberly Van Der Beek, har blitt foreldre for sjette gang.

I et innlegg på Instagram, forteller skuespilleren at den nyfødte har fått navnet Jeremiah Van Der Beek, men kalles «Remi».

Paret som tidligere har opplevd alle kommende foreldres mareritt ved å miste barn under svangerskapet to ganger, skriver i innlegget at han var livredd da han fant ut at de ventet barn igjen.

«Etter å ha opplevd to spontanaborter på rad (begge etter 17 uker) holdt vi denne graviditeten hemmelig. Helt ærlig, jeg ble livredd da jeg fant det ut.»

Les også: Linnéa Myhre og Emil Gukild overrasket på rød løper: – Vi bor sammen

Videre i innlegget skriver skuespilleren at de to tidligere spontanabortene skyldes livmorhalssvikt, men at kona denne gangen ble behandlet tidlig og at hun derfor fødte naturlig hjemme på ranchen deres.

«Hvert barn bringer med seg sin egen energi, sin egen representasjon av bevissthet og sine egne lærepenger.» skriver han i innlegget og legger til at deres tidligere opplevelser gjør dem enda mer takknemlig for deres nyfødte.

Van Der Beek takker også lokalsamfunnet som har holdt tyst om graviditeten til kona, så de fikk være i fred og holde den privat for omverden.

Les også: Whitney Port fryktet ny graviditet: Nå har hun mistet sitt ufødte barn

Fra før har paret barna Olivia (11), Joshua (9), Annabel Leah (7), Emilia (5) og Gwendolyn (3).

Nettavisen-podkasten «Schendis» er endelig tilbake! Den kan du høre overalt du hører podkast!

Les også: Rasmus Wold om romanseryktene, tilværelsen som «alenefar» og bisarr «71 grader nord»-historie