Midt i juli kom den gledelige nyheten om at skuespillerparet Ben Affleck (49) og Jennifer Lopez (53) hadde giftet seg, tre måneder etter at de forlovet seg.

Les mer: Tok til tårene i badekaret: – Så ham i øynene og gråt

Bare dager etter den intime seremonien i Las Vegas dro det nygifte paret på bryllupsreise til kjærlighetens by, Paris. Her er de blitt observert og fotografert ved flere anledninger i romantiske omgivelser, og turtelduene har tilsynelatende nytt tiden som nygifte.

Men det er helt andre ting enn den den romantiske stemningen mellom paret som skaper overskrifter etter turen til Paris. De siste dagene er det heller brudens garderobe som får blekket til å sprute i den internasjonale tabloidpressen.

Brukt klær og tilbehør til over en million

Gjennom den lille uken paret har tilbrakt i Paris har Lopez transformert gatene i den franske hovedstaden til sin egen catwalk, og vist fram en rekke eksklusive antrekk på parets restaurantbesøk, båtturer og shoppingturer.

I følge Daily Mail har klærne, smykkende, skoene og veskene hatt millionverdi. Avisen har regnet seg frem til at Lopez har gått i klær til en verdi av 170.000 doller, noe som tilsvarer 1,6 millioner norske kroner, på en knapp uke.

Lopez har blant annet hatt på seg en kjole fra merket Oscar de la Renta til en verdi av 2290 dollar, en genser fra Dior til 2500 dollar og øreringer fra Jennifer Fisher til 265 dollar.

Les også: «Tix» økte formuen med 22 millioner på ett år: – Jeg har solgt litt eiendom

Hun har også vist seg fram i en kjole fra det eksklusive merket Gucci til en verdi av 10.500 dollar.

Men det er ikke bare kjolene i garderoben hennes som er av høy prisklasse. På parets siste dag i kjærlighetens by hadde Lopez stylet opp antrekket med en grønn Birkin-veske fra merket Hermès.

Selv om det franske merket er veldig hemmelighetsfulle rundt prisen på disse veskene er det ingen hemmelighet de er av det dyre slaget. Den britiske avisen hevder at vesken selges til svimlende 80.000 dollar, som tilsvarer over 780.000 kroner.

Sovnet på kjæresteturen

Det er imidlertid ikke bare Lopez' milliongarderobe som har vakt oppsikt under parets bryllupsreise til den franske hovedstaden. Også ektemannen Affleck har stått for noen overskrifter, men da av en helt annen grunn enn mote.

Les også: Realitystjernen delte bilde av foreldrene sine. Da tikket hatmeldingene inn

Paret var nemlig på en privat båttur på Seinen sammen med barna deres, da Affleck ble avbildet tydelig sliten. Skuespilleren tok seg nemlig en aldri så liten blund på turen og sosiale medier har kokt siden.

«Dere må la mannen sove i fred», skrev en annen etterfulgt av flere latter-emojier.

«Ser ut som JLo fikk Ben Affleck til å sovne. Vi gir ekteskapet rundt seks år», skrev en.

Fant tilbake til hverandre etter 17 år

Lopez og Affleck, også kalt «Bennifer» fant tilbake til hverandre i fjor, etter 17 år fra hverandre. Tidlig på 2000-tallet var det et av Hollywoods heteste par, men forholdet skulle ikke vare. De gikk siden begge videre til andre partnere, men fant omsider altså tilbake til hverandre.

De møttes under innspillingen av filmen «Gigli», og innen november 2002 var de forlovet. To år senere skulle de omsider bli mann og kone, men bryllupet ble avlyst bare fire dager før det skulle gjennomføres. Det var tøft, ifølge Lopez:

– Jeg var ødelagt. Jeg mistet meg selv, lurte på om jeg hørte hjemme i denne bransjen, tenkte at jeg suger på alt. Forholdet vårt ble ødelagt foran en hel verden. Det tok to år før jeg klarte å komme meg, sa artisten til Vanity Fair i 2017.