I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det har vært mye skriverier om Jennifer Lopez (51) og Ben Affleck (48) den siste tiden, etter at romantiske følelser tilsynelatende har blusset opp mellom dem igjen – hele 17 år etter at duoen brøt forlovelsen og gikk fra hverandre i 2004.

Lopez og Affleck, også kalt «Bennifer», var nemlig et av Hollywoods heteste par på begynnelsen av 2000-tallet, men forholdet skulle ikke vare. De gikk begge videre til andre partnere – men skal nå altså ha funnet tilbake til hverandre.

Les også: Nick Cannon har fått fire barn på ett år – med tre ulike kvinner: – Det var ikke et uhell

Og nå tyder mye på at Lopez og Affleck har store planer om å ta forholdet ett steg videre, ifølge UsWeekly.

– Føler seg velsignet

Kjendisnettstedet skriver nemlig at stjerneparet har planer om å flytte sammen, bare to måneder etter at romanseryktene mellom dem for alvor begynte å blusse opp.

Lopez og Affleck ble i mai observert kyssende, og siden har fansen vært overbevist om at de er et par igjen.

Overfor UsWeekly forteller en kilde at de to allerede sover hos hverandre når de ikke er på jobb.

– De har planer om å flytte sammen veldig snart. Det føles som om de har vært sammen i årevis, ikke bare noen måneder. De føler seg velsignet som har funnet hverandre igjen – og oppdaget ekte kjærlighet, sier kilden til nettstedet.

En annen kilde forsikrer om at forholdet er seriøst:

– De er hundre prosent klare for å ta det neste steget og for å tilbringe resten av livet sitt sammen.

Les også: Supermodell Gigi Hadid vil skjerme datteren – kommer med bønn til paparazziene

Bekrefter kjæreste

Kjærligheten blomster også for supermodell Bella Hadid (24), som på torsdag bekreftet at hun har fått seg kjæreste.

Det gjorde hun i form av en bildeserie på Instagram, der det siste bildet viser en forelsket Hadid i het omfavnelse med en mann som ifølge nettstedet UsWeekly heter Marc Kalman.

Det romantiske bildet av de to var godt gjemt bak en rekke andre bilder fra Cannes, der Hadid nylig deltok på den årlige filmfestivalen, og fansen jubler over overraskelsen som ventet bakerst i bildekarusellen.

«HERREGUD. Det siste bildet!! Jeg skriker av lykke», skriver en i kommentarfeltet.

«Du lurte det inn som bilde nummer åtte og trodde vi ikke skulle legge merke til det??» skriver en annen.

«Gratulerer så mye, jeg blir så glad av å se dette», skriver en tredje.

Les også: Sophie Elise bekrefter brudd med kjæresten

Det er ikke kjent hvor lenge Hadid og Kalman har vært et par. Hadid har tidligere vært i et av-og-på-forhold med artisten Abel Tesfaye (31), bedre kjent som The Weeknd.

Åpen om spiseforstyrrelser

Nylig gjestet skuespiller Jennette McCurdy (29), kjent fra Nickelodeon-serien «iCarly», podkasten «Mayim Bialik's Breakdown», der hun ifølge Fox News snakket åpenhjertig om hvordan hun fra ung alder fikk et problematisk forhold til mat.

Faktisk hevder 29-åringen at moren hennes bidro til at hun utviklet spiseforstyrrelser.

– Mamma introduserte meg for anoreksia, sier den unge skuespilleren i podkasten.

29-åringens mor døde av brystkreft i 2013, og ifølge McCurdy var det nettopp frykten for kreft som åpnet for en samtale om kropp. I en alder av elleve år kjente nemlig McCurdy en klump i brystet, og grunnet morens sykdom fryktet hun umiddelbart at hun også hadde fått brystkreft.

– Jeg sa det til mamma, og hun svarte: «Du har ikke brystkreft, du utvikler bare bryster». Jeg sa: «Men hvordan kan jeg unngå det? Jeg vil ikke ha bryster», og hun fortalte meg om kaloribegrensning. Hun sa ikke ordet anoreksia, sier skuespilleren.

Året etter ble derimot anoreksia et ord i vokabularet hennes:

– Jeg overhørte mamma og en lege snakke om det da jeg hadde mistet mye vekt og var veldig tynn, og husker jeg tenkte at det hørtes ut som en dinosaur. Men legen snakket med mamma om spiseforstyrrelsene mine, noe hun nektet for at jeg hadde.

Selv om hun i mange år slet med anoreksia, bærer ikke McCurdy noe nag overfor moren, som gikk bort i 2013. I 2019 sa hun følgende til Huffington Post:

– Jeg tror ikke hun kunne noe for det. Mamma hadde selv vært innlagt med anoreksia ved flere anledninger da hun var tenåring, og jeg tror ikke hun noen gang kom over spiseforstyrrelsene sine.