I Norge har ikke filmen fått en premieredato, men i USA knyttes det store forventninger til Jennifer Lopez' nye storfilm «Hustlers».

Som musiker har Lopez i en årrekke stått på scenen, ofte i utfordrende kostymer, men skuespilleren forteller at det ikke forberedte henne på rollen som stripper i filmen.

– Jeg er vant til å være på en scene i sexy kostymer, men da har jeg på meg tre lag med strømpebukser, fishnet og en body. Det var en helt ny følelse å komme ut praktisk talt naken foran alle de mennene – 300 statister som hoiet og ropte – og danse for penger, forteller Lopez i et intervju med ES Magazine.

Les også: (+) Lene (28) har finansiert studiene ved å selge toppløsbilder av seg selv: –⁠ Ser ingen grunn til å slutte

Skuespilleren forteller at hun ikke opplevde forestillingen som ydmykende, snarere tvert om.

– Det er noe befriende og myndiggjørende ved det, men du gir virkelig alt, fysisk, følelsesmessig og psykologisk, sier hun videre.

Les også: (+) Jennifer Aniston om toppløsbilde: - Bare støtende om du synes bryster i seg selv er støtende

Jennifer Lopez fylte 50 år i juli, og kommenterer overfor magasinet at hun er overrasket over hvor bra livet virkelig er når en blir eldre.

– Vi tenker som kvinner at det ville være slutt nå. Og sannheten er at det ikke er sånn i det hele tatt. Jeg synes jeg vokser og blir bedre for hvert år, og det er spennende.

I «Hustler» spiller 50-åringene mot blant andre Constance Wu, Cardi B, Lili Reinhart og Keke Palmer. Jennifer Lopez' rollefigur Ramona spiller eieren av en strippeklubb som forsøker å svindle mer penger ut av sitt rike Wall Street-klientell.

Se traileren til «Hustler» i toppen av artikkelen.