ARTS / TJUVHOLMEN (Nettavisen): Sommeren er allerede i gang, og onsdag kveld er det duket for et av årets største arrangementer når motemagasinet Elle inviterer til sommerfest. Flere kjente navn i motebransjen og i kjendis-sfæren er ventet å dukke opp på den store festen.

Det er ingen tvil at kjendisene ikke sparer på kruttet, og flere har pyntet seg fra topp til tå i anledning den store sommerfesten.

Gleder seg til Norges-fest

Milliardærdatteren Jenny Stray Spetalen (19) var også på plass for den elleville motefesten. Til Nettavisen sier hun at hun gleder seg til å feste i Norge.

Hun har i det siste levd et heseblesende liv som tilsynelatende er svært glamorøst. Om den nye livsstilen er hun ordknapp, men avslører at hun er takknemlig for livet hun lever.

– Det er mye som skjer, det er veldig gøy. Jeg er takknemlig som får være med på alt, forteller 19-åringen til Nettavisen.

Viste stolt frem forloveden

Det er bryllupsfeber i kjendis-Norge, og influenser Anniken Jørgensen (26) tok med sin forlovede, Theo, på rød løper for første gang.

Jørgensen er godt vant til opplegget, men for hennes kommende ektemann, Theo, er opplevelsen uvant.

– Det går greit, enn så lenge, sier Theo og legger til at det er spennende.

Han får ros av 26-åringen, og det er ingen tvil om at det kjærligheten blomstrer mellom paret. De møttes på en fest i fjor sommer, og siden har det gått fort i svingene.

I mai kunne hun avsløre at de var forlovet, etter åtte måneder som kjærester.

– Det er helt sykt. Når han går ned på kne så sier man ja, forteller en opprømt Jørgensen.

– Jeg hørte det var fri bar

Artist Maria Mena har endelig fått med seg samboeren Morten Kleppa med på rød løper for første gang. Da Mamma Mia hadde premiere i fjor høst var han nemlig ikke helt klar for å troppe opp, men onsdag kveld var tiden inne.

– Jeg hørte det var fri bar, sier Kleppa til Nettavisen med glimt i øyet.

Det var tydelig at Mena var kry over kveldens date, og forklarer hvordan hun fikk han med seg.

– Jeg tror ikke det blir slutt mellom oss, så det er på tide å introdusere han til verden, forteller Mena.

«40 and fabulous»

Ikke bare var den rosa løperen rullet ut på en junikveld, det var også ekstra grunn for Erlend Elias Bragstad (40) å feire. Han fyller nemlig 40 år, men føler ikke et behov for å rope høyest om bursdagen.

– Det har vært veldig traumatisk, så jeg har ikke planlagt noe feiring, forteller bursdagsbarnet.

Det er ingen hemmelighet at TV-profilen har pyntet på hans eksakte alder gjennom årene, hvor han blant annet fylte 29 år framfor å bli 39 i fjor.

Men nå har han sett seg slått ut av internettet, og han klarer ikke skjule hans virkelige alder lenger.

– Jeg må bare stå i det. Jeg tenker «40 and fabulous», understreker han.

Mens Nettavisen tar en prat med Bragstad får han en åpenbaring han trøster seg med: 40 er det nye 20-årene.

– Klin gæren!

Som nevnt er det forlovelses-boom i kjendis-sfæren om dagen, og artist Ulrikke Brandstorp (26) har også blitt fridd til denne våren. I mai delte sangeren at kjæresten gjennom to år, Oskar Nordberg (28) hadde gått ned på kne.

Det er tydelig at 26-åringen nesten ikke kan vente med å bli gift, og i mellomtiden nyter hun tilværelsen som forlovet.

I et tidligere intervju med Nettavisen spøkte Brandstorp om at hun ofte kler seg i hvitt for å øve seg som brud. Da hun dukket opp på sommerfesten var det til alles fornøyelse at hun igjen møtte opp i hvitt.

– Jeg øver meg på å være brud. Klin gæren!, tuller sangeren.

– Pleier å unngå rød løpere

«Verdens verste menneske»-Herbert Nordrum (34) og kjæresten Emilie Nicolas (34) hadde også tatt på seg finstasen onsdag kveld.

Skuespillerne og artisten ble foreldre for første gang i fjor høst, og i likhet med flere av parene som møtte opp på den rosa løperen, var dette også første gang for Nordrum og Nicolas sammen. Det er sjeldent kost for sistnevnte.

– Jeg pleier å unngå løpere, det er litt ubehagelig, sier Nicolas.

For anledningen var parets smårolling i trygge hender hos Nordrums far, dermed kunne de feste med resten av kjendis-Norge.

I dag ble det kjent at braksuksessen «Verdens verste menneske» er nominert til hele 11 Amandapriser, det er veldig stas for skuespilleren. Men for tiden er han i pappaperm.

– Jeg trives veldig med pappaperm. Jeg har byttet mange bleier, forteller Nordrum om papparollen.

Grusomt å være på Tinder

Komiker Trine Lise Olsen (46) var en av de første som møtte opp på den røde løperen. Hun var i et muntert humør og var klar for å delta på sin aller første Elle-fest.

I slutten av mai ble det kjent at 46-åringen var blitt singel igjen. Til Se og Hør bekreftet hun at hun og samboeren Bjørn Terje Pay hadde gått fra hverandre.

– Det går bra, det er jo aldri gøy. Men sånn er det bare, sier Olsen om tiden etter bruddet.

Hun legger ikke skjul på at det er tøft å gå gjennom et brudd, men hun prøver likevel å få tankene over på noe annet.

– Tanken på å være på Tinder igjen er grusom. Men jeg er tilbake, kan 46-åringen avsløre til Nettavisen.

– Jeg bare dypper tærne i havet, legger hun til.