I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Jessica Alba (39) forteller om den kroniske sykdommen hun levde med gjennom barndommen hennes i et intervju med Romper.

Hun måtte gjennom fem store operasjoner før hun ble elleve år, og brukte mye av tiden hennes på å dra inn og ut av sykehus.

Det hevdes av Distractify at skuespilleren hadde lungebetennelse fire-fem ganger i året, i tillegg til astma, lungekollaps, sprukket blindtarm og halsbyll.

Les også: Vegard Harm kollapser på vei opp Rampestreken

Selv om hun var mye syk og slet mye i hennes barndom har hun funnet positive ting i hennes egen erfaring.

Alba sier hun nå er utrolig bevisst på hennes barns helse.

Familie over karriere

Sammen med mannen hennes, filmprodusent Cash Warren (42) har hun tre barn. Honor på tolv, Haven på ni og Hayes som er tre år.

Skuespilleren valgte å fokusere på familien over karrieren og la skuespiller-karrieren som nummer to da hun fikk sin første datter i 2008.

- Jeg vil leve, blomstre å ha så mye tid jeg kan med denne personen jeg bringer til verden, forteller Alba at hun tenkte før Honor kom til verden.

Les også: Chrissy Teigen slettet Twitter-kontoen sin

Denne tanken og det at hun var så mye syk som barn er hvorfor hun valgte å fokusere på familien tilbake i 2008.

Selv om hun har hatt roller siden den gang er 39-åringen helt klar på at det er familien som er det viktigste i livet hennes.

Følte seg som en fange

Niall Horan (27) innrømmer at det var flere ganger det føltes ut som han var i fengsel da han var i bandet «One Direction».

Det sier 27-åringen i podcasten til Dermot O'Leary, People, «Just People». Han sier at det noen ganger var slik, da de fem guttene i bandet bare var 17, 18 og 19 de første årene og ikke fikk forlate hotellrommene, skriver The Sun.

- Jeg slet virkelig med den tanken «Hvorfor slipper du oss ikke ut? Vi vil bare gå en tur,» men du vet ikke hva som skjer inne i en fans tanker, sier Horan i podcasten.

Les også: Taylor Swift donerte 432.000 kroner til fembarnsmor etter at mannen døde av korona

Han forteller at de ikke skjønte hvorfor fansen ikke bare slapp dem ut så de kunne gjøre noe utenfor rommet sitt.

- Nå skjønner jeg det fullt og helt, men på den tiden tenkte vi «Dere er vår alder, vil dere bare slippe oss ut så vi kan gå nedover gata! Dere må forstå».

Forteller om graviditeten: - Det var det laveste jeg har vært

Skuespiller Lea Michele (34) gikk natt til fredag i detalj om svangerskapet hennes. I en livesending på Instagram forteller skuespilleren om hennes «utrolig skumle,» og «fryktelige» graviditet.

Hun sier at etter hun sluttet å bruke prevensjonsmidler ble hun diagnostisert med Polycistisk ovariesyndrm (PCOS), som er at hormonene er i ubalanse og eggstokkene ikke får modnet skikkelig.

Les også: Kylie Jenner slår tilbake mot falske rykter om pengeinnsamling

Michele forteller at hun nesten ga opp på å bli mor etter flere operasjoner for å behandle sykdommen, skriver The Daily Mail.

- Jeg følte virkelig at kanskje dette ikke er ment for meg, akkurat nå, sa hun i live sendingen, før hun la til at hennes største frykt var at hun kanskje ikke kunne bli mamma.

Hun slet med å fortsette å være foran kamera, spesielt i bikini, mens bieffektene fra hormonene hun tok inkluderte oppblåsthet.

Ble endelig gravid

Da Michele fant ut at hun endelig var gravid i desember 2019 så det lyst ut, men problemene hennes var ikke ferdig ennå.

Ikke lenge etter på begynte hun å blø kraftig, noe som fortsatte gjennom hennes første trimester, og som gjorde at hun måtte gå på en ekstrem mengde medikamenter, skriver The Daily Mail.

Les også: Lilli Bendriss (74) om eksmannen: Folk i bygda trodde det var slavehandel

Grunnet Covid-19 var hun nødt til å dra på alle sykehussjekkene for seg selv. Mannen hennes Zandy Reich (38).

Michele forteller at hun kunngjorde at hun var gravid, men var fortsatt usikker på om det kom til å vare.

To måneder før hun skulle føde fikk hun heldigvis de gode nyhetene om at barnet hennes var friskt, og på 20. august 2020 fødte hun sønnen hennes Ever.