Julepynten i Det hvite hus har de senere årene vist seg å bli et heftig samtaleemne i sosiale medier.

Spesielt da Melania Trump (51) hadde ansvar for juledekorasjonene i løpet av de fire årene ektemannen Donald Trump (75) var president, kom det reaksjoner. Det var nemlig ikke alle som var like begeistret for hvordan den daværende førstedamen valgte å pynte presidentboligen.

Les også: Jill Biden blir historisk i Det hvite hus

Og nettopp derfor var det kanskje knyttet ekstra stor spenning til årets dekorasjoner - som Jill Biden (70) står for.

«Inspirert av handlinger av godhet, og opplevelsene som løftet motet vårt i år, reflekterer de dekorerte rommene i Det hvite hus gavene fra hjertet som bringer oss alle sammen. Familie, vennskap, kunst, læring, naturen, takknemlighet, tjenester, fellesskap, fred og samhold», skrev førstedamen i et innlegg på Twitter i november, og ga følgerne en sniktitt.

Nå er omsider hele temaet offentliggjort, og på nettsidene til Det hvite hus kan man også ta en virtuell rundtur i den juledekorerte presidentboligen. Og brukerne i sosiale medier ser ut til å sette mer pris på Bidens smak enn forgjengerens.

Se årets julepynt i videoen under:

Hylles på Twitter

For mens Melania Trumps pynt ved flere anledninger har blitt latterliggjort, hylles Jill Biden på Twitter.

Melania Trump ble blant annet i 2017 kritisert for en gang fylt med hvite kvister som av flere ble beskrevet som «skremmende», mens hun året etter fikk huden full for sine røde juletrær som fort ble døpt «blod-trær» i sosiale medier.

Les også: Melania Trump får julepynt-kritikk

Årets julepynt ser derimot ut til å ha falt i smak.

«Endelig en jul i Det hvite hus som ikke ser ut som en scene fra en Tim Burton-film», skriver en.

«For et nydelig tre! Vakkert og lyst, med et hjertevarmt tema. Smak og klasse er tilbake i Det hvite hus, og blir reflektert gjennom denne nydelige julepynten. Takk», skriver en annen.

«Hallo, normale jul i Det hvite hus. Jeg har savnet deg», lyder et tredje innlegg på Twitter.

Med stikk til Melania

Naturlig nok er det også mange som sammenlikner Bidens dekorasjoner med de foregående.

«Jeg savner Melanias hjemsøkte «hvem faen bryr seg om juleting»-dekor i Det hvite hus», skriver en.

«Dr. Jill Biden ser ikke ut til å ha den samme teften for julepynt i Det hvite hus som Melania hadde. Jeg mener, hvor er den dystre Handmaids Tale-vibben vi alle elsker ved julen? Hva skjer med all varmen og lyset? Kanskje Jill klarer det bedre neste år», skriver en annen med en humoristisk tone.

Involvert i planleggingen

Ifølge nettstedet Elite Daily har Biden vært svært involvert i planleggingen av årets julepynt.

Det kommer tydelig frem blant annet i form av blant annet personlige bilder og julestrømper. Faktisk henger det familiebilder på et av de mange juletrærne som er satt opp.

Førstedamens kommunikasjonssjef, Elizabeth Alexander, forteller overfor nettstedet at 70-åringen også har satt sitt eget preg på julefeiringen i presidentboligen ved å bidra på kjøkkenet - og hun har blant annet vært med på å bygge pepperkakebygningene som ble laget for å hylle alle de som har jobbet ekstra hardt i forbindelse med koronapandemien.

Pepperkake-utstillingen består blant annet av en matbutikk, brannstasjon, skole, politistasjon og brannstasjon.