Lørdag var det duket for fest og moro på parketten i H3 arena på Fornebu, da «Skal vi danse»-deltakerne kunne by på showdans for seere og dommere.

Uten strenge danseregler var det kun fantasien som kunne sette en stopper for hva kjendisene og deres dansepartnere ønsket å vise frem. Alt fra «Angry Birds» til «Kung Fu Fighting» fikk publikum til å reise seg i salen og klappe.

Les også: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman letter på sløret om den nye tilværelsen

Hæla i taket til tross, fikk sendingen brått en annen stemning da nok en deltaker skulle sendes hjem. Etter å ha lagt dommernes poeng sammen med seernes poeng var det til slutt Joakim Kleven som trakk det korteste strået.

- Det har vært helt fantastisk å være med. Jeg er stolt over det vi har gjort. Benjamin er en fantastisk mann. Jeg er så stolt over den tangoen vi gjorde, og takk for alt jeg fikk være med på, sa Kleven etter at det ble lest opp hvem som fikk færrest poeng i opptellingen av dommerpoeng og seerpoeng.

Influenseren ble historisk denne sesongen da han som første mann, danset sammen med en annen mann, nærmere bestemt dansepartner Benjamin Jayakoddy.

Danseparet hadde fått gode tilbakemeldinger hittil i konkurransen, spesielt fra dommerne, så det var en smule overraskende for mange at Kleven nå må reise hjem fra «Skal vi danse».

Stort press

Forrige lørdag var det Elin Ørjasæter og dansepartner Bjørn Wettre Holthe som måtte forlate konkurransen. De ble dermed det første paret til å ryke ut, ettersom Iselin Guttormsen måtte trekke seg før den første utstemmingsrunden.

– Er det lov å si at jeg synes dette har vært så gøy at jeg ikke er så deppa? Jeg synes det har vært en gave å få være med - det har vært kjempemoro! Bjørn og jeg tar en for laget, og for et lag, utbrøt en entusiastisk Ørjasæter etter å ha røket ut forrige lørdag.

Les også: Trodde katten skulle arve alt. Nå selges skattene til svimlende summer

Nå hviler det et stort press på de resterende deltakerne, som ikke ønsker å forlate konkurransen.

Flere timer hver eneste dag legger kjendisene ned til til dansingen, og der spesielt Joakim Kleven føler et stort press på å prestere. I første sending stod han ikke bare for et historisk øyeblikk med dansepartneren Benjamin Jayakoddy, de sørget også for 10 poeng fra dommerne.

I et tidligere intervju med Nettavisen har Kleven uttalt at han forsøker å ikke la seg påvirke av den gode starten, og fokuserer heretter på en og en dans om gangen.

Avslørte ny kjæreste

En som også definitivt kjenner på presset er forfatter og influenser Anniken Jørgensen. Etter å ha ligget nederst på poengtavlen i tidligere sendinger har hun lagt enda mer tid ned til treningen, og jobber iherdig hver dag sammen med dansepartneren Santino Mirenna.

Les også: Dette er de nye «Paradise Hotel»-deltakerne

Likevel klarer hun å sjonglere på privatlivet ved siden av den intense «Skal vi danse»-bobla. Tidligere denne uken ble det nemlig kjent at influenseren har fått seg kjæreste.

Nyheten ble kjent etter at Jørgensen delte et bilde med en mystisk mann på Instagram, og på spørsmål fra Dagbladet om det var kjæresten som er avbildet, svarte hun: «Det er det».

Bekreftelsen kom bare en snau uke etter at Jørgensen svarte Nettavisen følgende om kjæresteryktene: