Gå til sidens hovedinnhold

Johanna Grønneberg Mesa avslører babynyhet

Blir tobarnsmor.

Johanna Grønneberg Mesa (41) blir mamma igjen. Det avslører hun på Instagram.

Det var TV 2 som først omtalte gladnyheten.

I innlegget har tv-profilen delt et bilde fra da hun i 2012 gikk gravid med datteren Savannah. Da ble hun fulgt av et tv-team, og lagde serien «Johanna: Prosjekt baby». I bildeteksten refererer hun til nettopp denne serien, og skriver:

«Lag en ny sesong, sa de. Nei, da må vi lage en ny baby også, sa vi. OK, så lag en ny baby! Ok».

Etterlengtet graviditet

Overfor TV 2 og «God kveld Norge» forteller Mesa, som bor i California med ektemannen Vincent Pryme og datteren, at veien mot en baby nummer to har vært lang.

Grønneberg Mesa og ektemannen har nemlig prøvd flere ganger, med triste utfall. Til slutt gikk det derimot.

Les også: Isabel Raad lovet seg selv én ting etter bruddet. Slik gikk det ikke

– Vi har mistet flere ganger tidligere, og trodde vel kanskje at løpet var kjørt. Men så kom dette litt overraskende, men samtidig veldig etterlengtet, sier hun.

Den nye babyen melder sin ankomst neste vår, men kjønnet vil ekteparet holde for seg selv inntil videre. Og at hele familien gleder seg til våren er det ingen tvil om.

– Det skal bli veldig bra og bli en til, samtidig så er det nesten som å bli foreldre for første gang på ny for det er jo ni år siden sist. Savannah gleder seg veldig til å bli storesøster, sier Grønneberg Mesa.

Ingen ny tv-serie

Som nevnt ble Grønneberg Mesa under sitt forrige svangerskap fulgt av tv-kameraer, men det skjer trolig ikke igjen.

– Ny sesong på samme måte blir det nok ikke, sier hun til «God kveld Norge».

Les også: Daniel Craig hadde ett krav før han takket ja til å ta på seg rollen som James Bond

41-åringen er dog ikke helt fjern for tanken på noe liknende, med «en annen vri». Men tv-serie blir det altså ikke, ettersom ikke alle medlemmene i familien hennes er like interesserte i å være på tv.

Selv har Grønneberg Mesa vært å se i flere tv-programmer de siste årene, blant annet «Farmen kjendis», «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», «Camp kulinaris» og «I lomma på Silje».