Gå til sidens hovedinnhold

Johannes Thingnes Bø og Hedda venter barn

Johannes Thingnes Bø:

- Vi er så glade og takknemlige, skriver paret på Instagram.

I juni i fjor ga skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø (26) og Hedda Kløvstad Dæhli (25) hverandre sitt ja i Vestmarka Kirke.

Nå, ett år etter vielsen, venter paret sitt aller første barn.

Det avslører de på Instagram.

- Vi venter barn. Vi er så glade og takknemlige. Januar kan ikke komme fort nok, skriver skiskytterstjernen til et bilde av sin gravide kone.

Også Kløvstad Dæhli har delt den gledelige nyheten til sine følgere i sosiale medier:

- Johannes og jeg venter barn i januar. Det synes vi er det fineste man kan vente på, og vi er så utrolig takknemlige, skriver 25-åringen.

Om det nye familiemedlemmet er en gutt eller jente er foreløpig ikke kjent. Johannes Thingnes Bø og Hedda Kløvstad Dæhli har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Les mer

Johannes Thingnes Bø tilbringer mye tid uten sin kjære: - Det er klart vi savner hverandre

Stormforelsket

Det var i desember 2017 det ble kjent at Thingnes Bø hadde fridd til sin kjære Hedda. At kona betyr mye for ham, er det ingen tvil om.

Da Nettavisen møtte skiskytterstjernen bare noen måneder etter giftermålet snakket han svært varmt om sin kjære, og mente bryllupet var prikken over i-en i 2018.

Den daværende 25-åringen tok nemlig et gull og to sølv i OL i Sør-Korea, den sesongen. Han kom også på 2. plass i verdenscupen, bak den suverene franskmannen, Martin Fourcade.

Etter en seirende sesong dro paret på bryllupsreise til Venezia.

Til Nettavisen den gang kunne han fortelle at bryllupsreisen var den eneste treningsfrie perioden han hadde i fjor sommer.

Liten tid til kona

Med flere reisedager enn hviledager i løpet av et år, har Thingnes Bø innrømmet at det blir mindre tid til å pleie kjærligheten enn han kanskje hadde ønsket seg.

I et tidligere interjvu med Nettavisen kunne han fortelle at det er ganske tungt å være borte fra kona i såpass lange perioder.

- Ja, vi savner hverandre veldig masse. Det jo det jeg synes er kjedelig med denne idretten, og spesielt i år, når de legger verdenscupen så tett opp mot julaften. Vi går jo renn bittelille juleaften og så skal vi hjem igjen, uttalte han i fjor.

Hvordan livet blir som småbarnsfar, og hvordan paret har planlagt familielivet, har skiskytterstjernen foreløpig ikke uttalt seg om enda.

Reklame

Slik sparer du enkelt 600 kroner på mobil-abonnementet

Kommentarer til denne saken