I forrige sesong besøkte forbrukerøkonom Silje Sandmæl en rekke kjendiser i Norge, der hun dypdykket ned i økonomien deres for å gi råd og tips om fremtidig sparing.

Til Nettavisen bekrefter manageren til John Arne Riise, Erland Bakke, og TV3 at John Arne Riise blir neste kjendis Sandmæl skal hjelpe.

- «I lomma på Silje» var en stor suksess for TV3, og vi er svært glade for at John Arne Riise er med i neste sesong av programmet, sier Linda Glomlien i TV3, og fortsetter:

- At John Arne tør å la Silje Sandmæl granske økonomien hans, er vi veldig glad for og det viste seg å være til stor hjelp for ham. Det er hyggelig å nå gratulere John Arne og familien med huskjøp!

Nylig ble det nemlig kjent at John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise har kjøpt seg ny bolig på Nøtterøy utenfor Tønsberg.

- Når Silje ringte og ønsket å ha meg med i hennes program så tenkte jeg at siden så mange lurer på min økonomi, kan jeg vel være like åpen jeg er om alt annet, sier Riise til Nettavisen.

Takker Sandmæl for huskjøpet

Ifølge John Arne Riise er det takket være deltakelsen av «I lomma på Silje» og Silje Sandmæl at han og Louise Angelica Riise fant sin nye drømmebolig.

- Jeg ble selvsagt overrasket over hvor mye jeg kunne spart, og ikke minst takknemlig for at hun på under en dag fikset nytt lån og megler. Uten Silje hadde vi trolig ikke fått vårt nye drømmehus, sier Riise.

Les også: Ida har fått aksjedilla. – Du trenger bare noen hundre kroner for å komme i gang (+)

Sandmæl selv forteller om morsomme dager med ekteparet Riise.

- Det var ekstra hyggelig å kunne hjelpe herlige mennesker som Louise og John Arne med å få drømmehuset. Dette gikk veldig raskt og vi måtte jobbe litt ekstra for å få dette til. Nå gleder jeg meg til å komme på besøk og se alt de har spart, sier hun til Nettavisen.

- For meg ble dette et lite Kinderegg. Gøy på jobb, bli kjent med flotte mennesker og hjelpe andre oppnå sin drøm.

Kjøpte funkisvilla

I desember ble det kjent at John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise hadde kapret det de omtalte som «drømmeboligen» i Drammen. Nå ser det imidlertid ut til at boligdrømmen tok en rask venning.

Nå har imidlertid paret heller kjøpt en 230 kvadratmeter stor luksusvilla på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Boligen, som er en funkisvilla, skal ha en verdi på nærmere åtte millioner kroner og består blant annet av fire soverom, to bad og to takterasser, ifølge Se og Hør.

- Vi var på middag hos mamma og pappa i Tønsberg og gikk en tur i nabolaget etter middagen. Vi så tilfeldig at dette huset var til salgs og likte det fra første stund, fortalte John Arne til Nettavisen tidligere i dag.

For Louise Angelica sin del ble huset på Nøtterøy også mer praktisk, enn huset i Drammen.

- Vi tenkte det ville vært både fint og praktisk og bo nærme familie, og mamma er en bestemor som som alltid stiller opp for barnebarna sine. Nå gleder vi oss til å ta med babyen som kommer til Tønsberg, sa hun.

Tre uker til termin

Bolignyheten kommer kun tre uker før John Arne og Louise Angelica Riise venter sitt aller første barn sammen.

Da Nettavisen møtte paret tidligere i sommer, under sommerfesten til magasinet ELLE, kunne de fortelle at de gleder seg stort til å ta fatt på rollen som foreldre.

- Det blir veldig spennende for min del. John Arne har jo gjort dette et par ganger før, men det er jo like spennende hver gang vil jeg tro. Jeg vet ikke helt hva jeg går til da, men jeg håper jo det blir bra, sa Louise.

Ektemannen stemmer i, og la ikke skjul på at han syntes kona er fantastisk.

- Hun har vært fantastisk under graviditeten og er helt rå. veldig lett med å ha å gjøre. Litt mer sliten nå de siste ukene, men det er helt normalt. Vi gleder oss til å få barnet ut nå. Hun er poppeklar snart, for hun begynner å bli litt sliten om kvelden, sa Riise.

- En fantastisk pappa

Hvordan ekteparet blir som foreldre har de begge allerede en klar mening om.

- Om hun blir sånn som hun er med hundene våre, så blir det nok veldig bra. Hun er helt fantastisk, veldig omsorgsfull og snill, så han kommer til å få det fint.

Hvordan blir John Arne som pappa?

- Jeg har jo sett han med de tre andre, så jeg sa jo veldig tidlig at han er fantastisk. Så John Arne kommer til å bli helt fantastisk som pappa, fortalte Louise.