– Ventet lenge med å endelig kunne prate om min exit fra «Farmen». En viss Espen har slengt dritt i mediene i en uke nå, jeg skal ikke falle på det nivået, men noe må sies, starter John Arne Riise en lengre utblåsing på Instagram med.

Søndag kveld ble seerne av «Farmen kjendis» vitne til en opphetet diskusjon mellom John Arne Riise og radioprofilen Espen Thoresen.

Etter at John Arne Riise utnevnte Thoresen som andrekjempe i konkurransen, og dermed som motstander i sesongens aller første tvekamp, brøt diskusjonen ut mellom de to.

Les også: TV-bildene viser full krangel: Gamle sår rives opp mellom John Arne Riise og Espen Thoresen

Riise mente Thoresen gikk til personangrep mot ham, og forlot samtalen i tårer. Mer om det ville verken Riise eller Thoresen kommentere på til Nettavisen. I et intervju med Se og Hør derimot uttalte Riise at han reiste seg opp å gikk «for å skape god TV».

Kort tid etter at tvekampen ble avgjort på TV, og Riise ble førstemann ut av «Farmen», tok imidlertid den tidligere fotballspilleren heller til sosiale medier.

– Løgner, baksnakking og juks

I en lengre utblåsning på Instagram blir Thoresen beskyld for både juks, løgner og baksnakking av John Arne Riise.

– Jeg elsker å konkurrere. Elsker utfordringer. Derfor ble jeg med på Farmen. Men det skal være på likt grunnlag, og det kan jeg garantere at det ikke ble, skriver Riise på Instagram.

– At Espen drev med løgner, baksnakking og ville prøve å jukse visste jeg. Og det skjedde ikke bare en gang. Det kunne jeg leve med. Noen er bare sånn, skriver Riise videre og mener at det ikke var det som var det mest skuffende og som gjorda at han ble «likegyldig til duellen og ga faen».

Ifølge Riise synes han det var skuffende at Thoresen ikke fikk konsekvenser for at han skal ha jukset.

– Espen ble tatt ved flere anledninger. Da mistet jeg gnisten, skriver han.

Ble funnet en lapp

Espen Thoresen ønsker ikke å kommentere påstandene fra Riise. TV 2 har imidlertid ikke kjennskap til at Thoresen skal ha jukset seg til seier i tvekampen.

Les også: John Arne Riise først ut av «Farmen» tårevåt etter krangel med Espen Thoresen

– Under oppholdet på gården disponerer deltakerne gårdsboken akkurat som de selv vil. De står fritt til å lese og ta notater fra den hvis de ønsker det. Om Espen gjemte gårdsboken for John Arne, eller ikke, har ikke vi kjennskap til. Det er uansett ikke noe vi ville lagt oss borti, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, til Nettavisen.

– Det er fast rutine at vi sjekker vi bagene til deltakerne før de reiser ut. Hvis de har med seg noe de ikke skal, blir det tatt fra dem av produksjonen. Deltakerne har ikke lov til å ta med seg notater ut til kjempehyttene. Jonn Arne sa ifra at Espen hadde skrevet notater. Disse ble i tråd med rutinene tatt fra han før han reiste ut til hytten, fortsetter hun.