*Nettavisen* Livsstil.

John Legend prøver seg som påskehare

Se hva vi fant på Instagram:

I likhet med mange andre nordmenn har også kjendisene brukt tid på å slappe av og kose seg i påsken, og på Instagram deler de glimt fra ferien.

22.04.19 11:56

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn og utland akkurat nå.

Påske, sol og fri har blitt satt pris på av mange nordmenn de siste dagene, og også kjendisene har hatt det hyggelig med familie og venner.

Se video av John Legend som påskehare øverst i saken!

Bloggeren Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen har kjøpt nytt hus, og hun har brukt deler av påsken på å nyte sola utenfor sitt nye hjem.

Treningsfrue har også brukt tid med søsknene:

Søndag delte toppbloggeren Kristin Gjelsvik nyheten om at hun og Dennis Poppe har fått sitt første barn sammen, den 15. april. Det ble derfor en annerledes og ny tilværelse for paret denne påsken, og det er ikke noe tvil om at Gjelsvik er glad for å få feire påsken som nybakt mamma med sønnen Falk:

Jan Thomas har hatt det hyggelig i Oslo de siste dagene, og viser Instagram-følgerne sine at han har kost seg med bypåske i år.

Artist Tone Damli har derimot ikke hatt bypåske i Oslo, men har tilbragt tid med familien i Sogndal.

Bloggeren Anna Rasmussen, som er mamma til tre små barn, nyter livet på Kypros - også i påsken. I et Instagram-innlegg ønsker hun god påske til andre foreldre, som kjenner på følelsen av at alt ikke bare er et fint påskebilde.

«Husk å gi dere selv en klapp på skulderen av og til», skriver Rasmussen.

Kylie Jenner har også hatt kvalitetstid med sine nære og kjære. Sammen med et bilde av seg selv og kjæresten Travis Scott, og et bilde av seg selv med noe annerledes hårpynt, skriver hun at hun har hatt en velsignet påske.

Kjærligheten til Scott viser hun også i en annen Instagram-post.

Chrissy Teigen, modell og ektefellen til artisten John Legend, har hatt kvalitetstid med barna og ektemannen, og har delt et bilde av barna på Instagram.

Øverst i saken kan du også se en video Teigen har lagt ut av ektemannen som prøver seg som påskehare.

Designer Rachel Zoe sender kjærlighet til sine følgere på Instagram sammen med et familiebilde.

Skuespiller Ulrikke Falch har derimot ikke delt et bilde som oser påskelykke. Med et bilde av en liten tatovering på brystet, forteller hun følgerne sine hvordan hun har hatt det etter bruddet med Henrik Elvejord Borg.

«Jeg føler meg bedre, men jeg må jobbe med mitt eget selvbilde. Jeg anbefalte alle som føler seg ekstra sårbare og innsiktsfulle å ikke følge meg hvis det trigger deg. Vær god mot deg selv, og slutt å følge meg hvis du vet at det gjør at du føler deg bedre.»

Samtidig takker hun for at både følgere og venner bryr seg om henne, og hun vet at de ønsker å hjelpe henne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag