NEW YORK (Nettavisen): Johnny Depp (58) skal ha blåst nesten 600.000 kroner på en middag i Birmingham i Storbritannia på søndag.

Depp skal ha vært ute og feiret sammen med gitaristen Jeff Beck (77) som han for tiden er på turne sammen med, og 20 andre venner og bekjente.

Les også: Dette sier Depp og Heard etter den knusende dommen

For at følget ikke skulle bli forstyrret, leide Depp like godt hele restauranten.

Restauranten, som heter Varanasi, kan de på det travleste kveldene ta mot hele 400 gjester, men ifølge en av lederne på restauranten, Mohammed Hussain, tjente de mer på en kveld med Depp enn på en slik travel kveld.

– Ble sjokkert

Han sier til Daily Mail at han først trodde de var en spøk da de fikk beskjed om at Depp ønsket å komme dit for å spise og feire.

– Jeg ble helt sjokkert først, jeg trodde jeg ble lurt. Men så kom hans sikkerhetsfolk og sjekket ut restauranten, og vi lot dem få ha hele restauranten fordi vi var bekymret over at de skulle bli plaget av de andre gjestene, sier Mohammed Hussain til avisen.

Regningen skal til slutt ha landet på 50.000 pund, eller rundt 594.000 norske kroner, skriver Daily Mail. Mellom 300 g 350.000 av dette skal ha vært for å leie hele restauranten.

Les også: Kate Moss kom med en helt annen historie om Johnny Depp

Johnny Depp kommer snart til Norge og skal spille på de planlagte Jeff Beck-konsertene på Sentrum Scene i Oslo 24. juni og på Tahitifestivalen i Kristiansund 25. juni.

I tillegg er det satt opp to ekstrakonserter på Sentrum scene i Oslo 2. juli og på Koengen i Bergen 3. juli.

Les: To ekstrakonserter med Jeff Beck og Johnny Depp i Norge