Når man trodde man hadde fått sett alt av intriger, gråt og hysterisk latterlige scener i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», sørger Jon Almaas for å få TV-seerne til å sperre opp øynene og ta til tårene nok en gang.

I torsdagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» får nemlig Almaas et møte med en ulv man strengt tatt ikke klarer å holde latteren inne av.

Les også: Her koker det over for Erik Follestad: - Det var totalt meningsløst

Øystein Pettersen, Erik Follestad, Mia Hundvin og Jon Almaas er nemlig på besøk i Polar Park i Bardu kommune i indre Troms, der de skal få lov til å hilse på ulver.

I forkant blir de drillet på hvordan de skal te seg i møte med ulven, der de blant annet får beskjed om at de må la ulvene få snuse og slikke på dem.

Det tar imidlertid Almaas kanskje litt for bokstavelig.

Se video av Almaas' ulve-møte øverst i saken!

– Fikk meg et tungekyss

Da den ene ulven kommer bort for å snuse på Almaas tar den seg mildt sagt godt til rette og slikker Almaas i hele munnen.

Det hele blir som nevnt en svært komisk situasjon – som han sammenlikner med å kysse kona.

– Jeg fikk meg et tungekyss. Det er bedre enn det som Ellen gir meg, sier han og refererer til kona si.

– Som en voldtekt

Til Nettavisen forteller Almaas at han faktisk ble ganske redd da ulven tok seg til rette.

– Jeg sammenliknet det vel med et tungekyss, men det var vel mer en voldtekt, sier Jon Almaas til Nettavisen og ler.

Almaas forteller at han ikke turte å gjøre annet enn å la ulven både lukte og slikke så mye den ville.

– Vi var redde. Vi fikk beskjed om i forkant at vi matte sitte helt stille med armene tett inn til kroppen. De er store og skumle og jeg tenkte at så lenge ulven fikk det den ville ha, så måtte jeg bare ta i mot, sier Almaas.

Flere humoristiske øyeblikk

Etter noen intense sekunder med en ulv på veldig nært hold, løp ulvene til sitt – til god latter fra de andre deltakerne.

– Det er et bilde jeg aldri kommer til å få ut av hodet mitt, sier Mia Hundvin og ler.

Jon Almaas sitt møte med ulv er imidlertid ikke det eneste som har skapt en god latter under årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Sinna-Erik har fått TV-seerne og de andre deltakerne til å le, og da Melina Johnsen fortsatt var med, skapte hun flere minnerike TV-øyeblikk sammen med de andre.

Se klipp under: