Sammen med komiker Henriette Stenstrup (44) og skuespiller Kristoffer Olsen (34) gjester Arbeiderpartipolitiker Jonas Gahr Støre (58) kjøkkenet til Solveig Kloppen (47) i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen».

Over god mat og drikke blir det snakket om oppvekst og barndomsminner, og da kommer Jonas Gahr Støre med en noe oppsiktsvekkende historie.

- Som barn var jeg en hissigpropp, sier politikeren, og forteller at han gjentatte ganger havnet i slåsskamp med andre barn.

- Jeg har ingen ekte tenner i underkjeven, for eksempel, fortsetter han til de andres store overraskelse.

Se klippet øverst i saken!

Ble bedt om å bytte ut tennene

Ifølge Støre var det ofte krangling om snøhauger og andre ting man ellers blir uenige om i skolegården, som endte i slåsskamper.

- Jeg kan ikke fornekte det at jeg var en slåsskjempe, sier Støre til Nettavisen.

- Jeg var nok litt for hissig og litt for svak, ler han.

58-åringen kan fortsatt minnes de mange slåsskampene den dag i dag, og husker at det var da han fikk seg en i haken, som gjorde at tennene fikk kjørt seg.

- Jeg mistet ikke tennene der og da, men de ble veldig stygge. Jeg gikk sånn i mange år før mamma sa til meg at jeg måtte bytte dem ut, forteller han.

Fortsatt temperament

Selv i dag beskriver Støre seg som en person med høyt temperament. Heldigvis har han lært seg hvordan han skal håndtere sinnet sitt på andre måter, enn med slåssing.

- Jeg hadde et veldig temperament, men det har jeg egentlig fortatt. Men man gjør seg noen erfaringer om hvor man kan ta det ut. Bak lukkede dører på jobben, hjemme osv, tuller han i kveldens episode av «En kveld hos Kloppen».

«En kveld hos Kloppen» vises på TV 2 onsdag klokken 21.40.