I februar sjokkerte kjæresten til den verdenskjente realitystjernen Khloé Kardashian (34), basketballspilleren Tristan Thomspon (28), en hel verden med nok en utroskapsskandale.

Duoen, som har datteren True (1) sammen, hadde året i forveien akkurat jobbet seg gjennom Thompsons forrige sidesprang.

Denne gang var sidespranget til Thompson noe mer oppsiktsvekkende, da det viste seg å være Jordyn Woods (21), bestevenninnen til Kylie Jenner (21) som er lillesøsteren til Khloé Kardashian, han skal ha vært utro med.

Til tross for at vennskapet mellom Woods og Jenner strekker seg langt tilbake, der Woods også har vært en nær venn av resten av familien, ser det mer eller mindre ut til at det fremdeles er en isfront mellom partene.

For mens Kardashian-Jenner-klanen for tiden befinner seg på festivalen Coachella i California, har Woods på sin side tatt turen til en «Homecoming Festival» i Nigeria. Der har hun de siste dagene har deltatt i et panel om mobbing.

- Mobbet av hele verden

Ifølge Daily Mail, som har motatt flere videosnutter av Woods' opptreden, åpner 21-åringen opp om flere hendelser fra livet sitt. Blant annet fra de turbulente siste månedene.

- Lillesøsteren min opplevde å bli mobbet på skolen, og jeg ville vise henne at hvis jeg overlevde det å bli mobbet av en hel verden, sier hun og fortsetter:

- Jeg forstod for første gang hvordan det er å være en sort kvinne i samfunnet. At vi opplever å ikke bli respektert, og at ingen egentlig kan forstå det, før man står i det selv.

Store overskrifter

At Woods har hatt en tøff tid de siste månedene er ikke vanskelig å forstå. Helt siden ryktene satte fart, skapte utroskapsskandalen overskrifter over hele verden. Sosiale medier kokte, og alle hadde en mening om Woods og hva som skal ha skjedd.

I mars snakker Woods for første gang ut om hendelsen i Facebook-programmet til Jada Pinkett Smith, «Red Table Talk». Der innrømmet hun at hun hadde blitt kysset av Thompson på en fest, men nektet for at de noensinne hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

- Jeg spiste ikke på flere dager

Overskriftene om Thompson og Woods har også gått hardt utover Woods familie, som har mottatt flere dødstrusler.

Under festivalen i Nigeria forteller Woods at hun ikke spiste på flere dager, da det sto på som verst.

- De første dagene var helt klart de verste. Jeg klarte ikke spise. Jeg spiste ikke på flere dager. Jeg klarte heller ikke å se på telefonen min på flere dager. Jeg forsøkte å sove, og håpet på at marerittet skulle være over da jeg våknet, uttalte hun ifølge Contactmusic.

- Jeg har kanskje gjort noe dumt, men uansett hva jeg gjorde, synes jeg ikke at jeg fortjente dette. Det er bare ikke rettferdig. Hvis jeg var en svak person ville jeg nok skadet meg selv. Det er vanskelig for meg å snakke om dette, fortsatte hun.

Hevder Jordyn Woods lyver

Snart tre måneder er gått siden utroskapsskandalen slo ned som en bombe i Kardashian-leiren, og fremdeles ser det ikke ut til at Woods og realityfamilien ser ut til å bli venner med det første.

Etter Woods sitt aller første intervju med Jada Pinkett Smith, var Khloé Kardashian raskt med å svare 21-åringen.

Og beskjeden var tydelig.

- Hvorfor lyver du Jordyn Woods? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat å unnskylde deg først, så bør du i det minste være ærlig i historien din. Og forresten: Du er grunnen til at familien min har gått i oppløsning! Raste 34-åringen på Twitter.