I februar ble det kjent at Khloé Kardashian skal ha gått fra Tristan Thompson, som er far til datteren hennes True. Bakgrunnen for bruddet skal være at Thompson var utro, og det var Jordyn Woods som ble beskyldt for å være grunnen til bruddet.

Woods har vært bestevenninne med Kylie Jenner, Khloé sin lillesøster, siden de var små. I de siste ukene har det blitt kjent at Jenner og Woods er på talefot, men vennskapet er ikke som før.

Woods fikk imidlertid prate ut om det som hadde skjedd på TV-programmet Red Table Talk. Både TMZ og ELLE har referert til programmet, hvor Woods forteller at Thompson kysset henne på leppene på vei ut fra en fest.

Nå ser det ut som at det går bedre for Woods, magasinet ELLE melder om at karrieren hennes er på vei i full fart oppover.

Hun skal nemlig ha blitt overøst med tilbud fra bedrifter som ønsker at deres merkevarer blir sett med Woods, skriver strategi- og nyhetsredaktør Alyssa Bailey i magasinet Elle. Magasinet refererer til The Blast som siterer kilder «involvert i noen av avtalene».

ELLE skriver også at Woods angivelig skal reise til London med moren sin for å signere flere avtaler.