– Trym følger etter meg mer enn vanlig, skriver Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», på Instagram der hun viser frem en voksende babymage i selskap med hunden Trym.

Sammen med ektemannen, fotballspilleren Morten Sundli (31), har de sønnen Milano. Dette blir dermed parets andre barn sammen, mens Vasstrand har to barn fra tidligere forhold og blir altså firebarnsmor.

Jørgine Massa Vasstrand har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser. På bloggen letter 31-åringen imidlertid litt mer på sløret.

– Hadde egentlig tenkt å vente en god stund til med å fortelle dette, men så gikk alt så innmari mye fortere denne gangen. Puppene har allerede doblet størrelse, magen buler under de vide sommerkjolene jeg har måttet investere i, (...) og jeg har vært kvalmere, mer sliten og mer humørsjuk enn det tre forrige gangene, skriver hun.

Ifølge treningsprofilen oppsummerer hun svangerskapet hittil med å være konstant fyllesyk og premenstruell.

– Utover det så er jo dette en gledelig nyhet. Selv om jeg vel og merke brukte en god stund på å venne meg til tanken. Hadde liksom ikke tenkt det skulle skje akkurat nå, skriver hun videre.

Røpet babynavn

At paret har hatt planer om å utvide familien har ligget i kortene lenge. Gjennom familiens egen TV-serie «Fynkyfam» på TV 2 har seerne fått følge familien tett, og der kommer det blant annet frem at Morten Sundli gjerne vil utvide familien med enda et barn.

Tidligere i år gjestet Jørgine Massa Vasstrand Nettavisen podkasten «Schendis» der hun lettet på sløret om ektemannens store ønske. På det tidspunktet ønsket heller hun en hund til, før de eventuelt skulle tenke på barn.

– Nei, jeg vet ikke. Jeg har jo ikke noe lyst på flere barn men vi får se. Vi får prøve å ikke ta opp det temaet så ofte, så kanskje vi klarer å drøye det så lenge at det ikke blir noe av, uttalte hun den gang.

Hvis det derimot skulle bli en baby til, som det nå blir, har paret allerede funnet ut av hva babyen skal hete.

– Jeg har et navn, men det er sykt sært. Jeg liker veldig godt navnet Papilon, sa Vasstrand.

Bloggen nede etter gravidnyhet

Kort tid etter at Vasstrand delte gravidnyheten på Instagram, fikk bloggen tekniske problemer.

I en tekstmelding til Nettavisen bekrefter Vasstrand at feilen skyldes for høy trafikk inn på nettsiden.

– Bloggen ligger nede, men de jobber med saken, skrev Vasstrand på Instagram.

Feilen skal imidlertid være rettet opp nå.