De siste årene har Jørgine Massa Vasstrand (33) delt hyppig bilder fra hyttelivet opp Mjøsli gjennom sosiale medier, i tillegg til at hytta ofte har vært med i TV 2 programmet «Funkyfam».

Nå er hytta på Mjøsli lagt ut for salg til en prisantydning 8.500.000 kroner.

Les også: Jørgine Massa Vasstrand er Norges best betalte influenser for tredje år på rad

Nyheten delte Vasstrand selv i et Instagram innlegg søndag kveld, der hun skriver at valget ikke har vært enkelt.

– To stykk som etter mye om og men har bestemt seg for å selge den nydelige hytta vår. Med tungt hjerte vel å merke, men i løpet av de siste to årene har vi tilbrakt altfor lite tid der, skiver influenseren på Instagram.

– Mye på grunn av hundekjøringen som foregår litt lenger nord, og unger som spiller cuper og kamper så å si hver helg. Forhåpentligvis vil noen andre med mer tid enn oss få stor glede av hytta på Mjøsli. For den er altfor fin til å stå ubrukt, fortsetter hun.

Ifølge dokumenter Nettavisen har tilgang til kjøpte Vasstrand og ektemannen Morten Sundli (33) hyttetomten i 2020 for 1.100.000 millioner kroner. I tillegg kjøpte paret tomten som ligger foran hytta, for å sikre seg at ingen potensielle hyttebyggere vil sperre for utsikten.

Jørgine Massa Vasstrand og megleren for salget har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Ifølge Finn.no var hytta ferdigstilt i 2021. Nå kan altså paret få en gevinst på 7.400.000 dersom hytta og tomten selges til prisantydning. Hytta rommer fire soverom og et bruksareal på 129 kvadratmeter.

Noe mindre gevinst må selvsagt paret ta i beregning etter å trekke fra kostnadene av hyttebyggingen. Hva det kostet paret å bygge hytta er ikke kjent.

«Budalslia 16 kan oppsummeres som selve definisjonen av en hyttedrøm. Utendørs er det uteplassene, utsikten, solforholdene og naturen som åpenbarer seg gjennom alle fire årstidene», står det videre i annonsen.

Vasstrand har de siste årene fått stor interesse for hundekjøring. Nylig deltok 33-åringen i Femundløpet hvor hun endte med å trekke seg før målstreken etter at flere av hundene fikk diverse plager som resulterte i at de ikke kunne fortsette løpet.

Les også: Måtte oppsøke hjelp: – Emosjonelt og krevende

Det hele ble dokumentert i TV 2-programmet, «Jørgine – alene med flokken». Hundekjøringen har tatt opp mye av tiden til firebarnsmoren, noe som har vært en av grunnene til hyttesalget.

Beskrivelse