Josefa (23) om møtet med Durek Verrett: - Jeg begynte å gråte. Det bare kom en foss

Märtha Louise og Shaman Durek Verrett:

Durek Verrett utførte sjamanisme på Josefa Pedersen.

20.05.19 10:24

KØBENHAVN (Nettavisen Livsstil): Søndag startet den mye omtalte foredragsturneen til prinsesse Märtha Louise og kjæresten, Shaman Durek, «The Princess and The Shaman».

Første stopp var København i Danmark der duoen holdt en workshop. Hva workshopen skulle innebære var det få som visste noe om. Likevel var det store forventninger blant de oppmøtte.

For 23 år gamle Josefa Pedersen ble møtet med sjamanen og Märtha Louise noe litt annet enn forventet. Hun var en av dem som ble dratt opp foran publikum, der Shaman Durek utførte sjamanisme.

Hyling, gråt og latter

Har du googlet sjaman-kjæresten til Märtha, så har du sikkert sett det før. På Youtube har sjamanen lagt ut flere klipp av utførelsen han gjorde på 23-åringen.

Reaksjonen til Pedersen endret seg i takt med Durek Verrets, som han egentlig heter, kommandoer. Pedersens kropp reagerte med alt fra hyl, gråt, risting og latter.

- Jeg opplevde en enorm energi som gikk gjennom kroppen min. Hendene, leppene og magen min startet å riste, og jeg følte meg kald, forteller Pedersen til Nettavisen blant annet.

Se klippet øverst i saken!

- Må være åpen for det

Josefa Pedersen var imidlertid ikke den eneste som opplevde sjamanisme tett på kroppen. I en felles seanse utførte Durek Verrett sjamanisme i plenum, der alle deltakerne var med.

- Det var helt fantastisk, forteller Nichlas Hardt (30), til Nettavisen i etterkant.

- Det er vanskelig å forklare hvordan det skjer. Man er er nødt til å være åpen for det. Jeg har jobbet en stund med meg selv for å få til dette, legger han til.

Märtha var med

Prinsesse Märtha Louise var også til stede under seansene, og fulgte godt med på deltakerne som deltok under Verrett sine sjaman-kommandoer.

Hvordan hun selv opplevde det hele, hadde hun imidlertid ingen kommentar til. Etter workshopen dro duoen i taushet vekk fra pressen.

Under worskshopen delte hun imidlertid noen ord etter sjamanseansen.

- For mange er dette et merkelig syn første gang man er vitne til noe slikt, og det er lett å dømme, sa hun blant annet.

Også sjamanen hadde sitt å si, og kom blant annet med et stikk til pressen og de mange overskriftene som har preget forsidene de siste dagene.

- Hver gang de får en lege til å uttale seg, som har noe å si, begynner jeg å le. For en lege forstår ikke min verden, sa han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.