I Nettavisens julespalte forteller kjente, norske personer om sine planer for julen, om hvordan de har opplevd året som har gått og om ønsker for det nye. Fra oss til deg – GOD JUL!

Treningscoach og tidligere modell, Lene Alexandra Øien (40) er nestemann ut.

Hvordan og med hvem skal du feire jul i år?
– Jeg skal feire julen hjemme hos meg med moren min, og det er deilig for oss høysensitive at det ikke er for mye folk. Vi skal ta det helt med ro og spise ribbe med søtpotetmos som er vår julemat med en liten tvist. Jeg er glad vi ikke har et stramt skjema med masse tradisjoner og regler for hvordan ting skal være for å ha en «perfekt» jul. Det blir derfor alfa omega med en avslappet og ujålete jul, det er ikke umulig jeg feirer jul i joggebuksa.

Les om flere kjendisers juleplaner og ønsker for det neste året lenger ned i saken!

Hva er ditt beste og verste juleminne?
– Jeg har ingen vonde juleminner. De senere årene har jeg som regel feiret på utradisjonelt vis i varmere strøk. Noe jeg setter pris på ved julen er de små tingene som risengrynsgrøt med STORT smørøye, julebrus, julemusikk og gløgg. Det skal ikke mer til før jeg er i julestemning.

Les også: Lene Alexandra: – Perfeksjonisme er bra

Nyttårsaften: Hvordan blir feiringen?
– Min mor og jeg skal ut å spise på en restaurant vi liker godt i Spania og det gleder vi oss veldig til. Jeg har tenkt til å spise Nutella-pizza for første gang. Så det blir spansk nyttårsaften på oss.

Hvis du skal beskrive 2021 i én setning?
– Det har vært et år for utvikling, vekst og nye rekorder med fokus på helse og forberedelser for et fab 2022.

Ditt største ønske for 2022?
– Jeg føler jeg har det meste jeg ønsker meg i livet mitt. Mitt største ønske er nok at de jeg er glad i har en god helse. Ellers ønsker jeg gode samtaler, spennende utfordringer, utvikling og vekst, samt latter og fjas.

Les også: Dette sier han om «Maskorama»-kritikken: – Det er jo hele poenget!

Hva er dine planer for det neste året?
– Mitt hovedfokus er å jobbe med coaching av næringslivsledere slik jeg har gjort de senere årene. Jeg digger å se dem lykkes og er så stolt av mine dyktige, hardtarbeidende kunder. Videre skal jeg fullføre studiekompetansen på Bjørknes til våren. Jeg skal lede treningsreise i mars til Fuerteventura. Jeg har en del ulike prosjekter med ulike samarbeidspartnere som foreløpig er hemmelig. Så kommer jeg nok til å delta i noen konkurranser i styrkeløft, og dra på en del reiser og opplevelser med gode venner.

Her er flere svar i Nettavisens julespalte:

Hanne Krogh minnes dramatisk julekonsert: – Begynte å fossblø fra halsen

Silje Sandmæl røper unik nyttårstradisjon

Finn Schjøll fikk en lærepenge i julen: – Sånt skal man ikke gjøre

Magnus Moan måtte ta et tøft valg: – En amputert julefeiring

Michael Andreassens jul: Én ting hindret han i å feire jul med forloveden