De siste årene har artist Julie Bergan (27) stått for flere landeplager og havnet på hitlistene langt utenfor landets grenser med sanger som «Arrigato», «I Kinda Like It» og «Incapable».

For kort siden gjestet også Bergan «Haik», NRK-programmet der norske artister får haik av programleder Christine Dancke og får en hel dag med hyllester. Der snakket Bergan åpenhjertig ut om alt fra artistkarrieren til mer sårbare sider.

Les også: Julie Bergan våknet opp avkledd på et hotellrom: – Føles som et forferdelig overtramp

Nå ser det derimot ut til at Bergan går nye veier.

Åpner treningssenter

På Instagram søndag kveld delte 27-åringen en overraskende nyhet til fansen om at hun har startet sitt helt eget treningssenter.

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse. 3. januar åpner jeg mitt eget treningssenter i hjertet av Oslo med de beste folka! Vi vil ikke bare få treningsøktene dine svette, vi vil også gi deg en flott erfaring, skriver Bergan på Instagram.

Bergan er imidlertid ikke alene om det helt ferske treningssenteret i Oslo. Med seg på laget har hun flere profilerte treningsentusiaster.

Det nye treningssenteret holder til i Waldemar Thranes gate 73, og har allerede startet booking av timer.

Bergan har de siste årene snakket mye om hvor viktig trening i hverdagen er for henne. Om Bergan selv skal holde treningstimer er ikke kjent.

Managementet til Julie Bergan har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Hylles av kjendisvennene

De siste timene har det rent inn med gratulasjoner på Bergan sin Instagramprofil. Flere av Bergans kjendisvenner, alt fra artister til TV-profiler, har tatt til tastaturet for å gratulere den unge artisten.

– Så rått!! Jeg blir med, skriver matinfluenser Emilie «Voe» Nereng.

– Råå!! skriver Sophie Elise Isachsen.

Også bestevenninnnen Astrid Smeplass hyller venninnen, samtidig som kjendisvenner som Joakim Kleven og Janka Polliani heller ikke holder entusiasmen tilbake.

Selv har Bergan tatt turen til Bahamas for å feire nyheten. På Instagram det siste døgnet har Bergan nemlig delt flere bilder fra turen: