- Hun er tryggheten jeg alltid har ønsket meg, sier Justin Bieber (24) om modell-kona Hailey Bieber (tidligere Baldwin) til magasinet Vogue.

Magasinet siterer han på dette på forsiden av magasinet, og i artikkel utdyper Bieber uttalelsen:

- Jeg har alltid ønsket en trygghet i livet, siden faren min ikke alltid var til stede da jeg var liten. Med den livsstilen jeg har er alt så usikkert, så jeg trenger noe som er trygt. Og det er min «baby boo», sier han til Vogue.

Trengte terapi

Paret giftet seg i september i fjor, men selv om de ble mann og kone, har ikke alt gått på skinner i forholdet. Begge innrømmer at samlivet ble satt på prøve etter at de flyttet sammen i et hus like utenfor Toronto i høst.

- Det er sunt å krangle. Men vi vil ikke miste hverandre og vi vil ikke si feil ting, men men så har vi slitt med å uttrykke følelsene våre. Det har gjort meg irritert, fordi jeg har et behov for å uttrykke hva jeg føler, men jeg har ikke fått henne til å si hva hun føler, forteller Justin til magasinet.

Derfor har de valgt å gå i terapi, for å jobbe med kommunikasjonen dem imellom.

- Jeg blir aldri lei av han

Både Justin og Hailey er klar over at det alltid vil være både gode og dårlige tider gjennom et ekteskap, men synes det er veldig fint å ha forpliktet seg til hverandre.

- Vi er to personer som lærer mens vi lever. Jeg skal ikke sitte her og si at det er bare magisk, for det kommer alltid til å være hardt, innrømmer Hailey til Vogue Magazine.

Likevel synes hun ekteskapet er en veldig fin greie.

- Det å ønske å kjempe for noe og forplikte seg til å bygge et liv med noen. Vi er unge og kommer til å endre oss en del, men vi er forpliktet til å vokse opp sammen og støtte hverandre selv om vi forandrer oss, forklarer hun, og legger til:

- Han er min beste venn og jeg blir aldri lei av han.

Se videoen nedenfor for å se da Justin Bieber i 2015 snakket ut om nakenbilder i det amerikanske programmet Ellen: