Gå til sidens hovedinnhold

Justin Bieber ga fansen en skjennepreken. Nå går videoen viralt

Flere fans sto lamslåtte igjen etter konfrontasjonen med superstjernen.

Den kanadiske popstjernen Justin Bieber (27) ble superstjerne over natta da han slo gjennom som 13-åring. Med en stor fanskare, såkalte «Beliebers», har Bieber i alle år hatt fans som følger han overalt.

Selv gjennom trøblete tenåringsår, med arrestasjoner for fyllekjøring, vold og for å ha røkt marihuana, har fansen stått støtt ved siden av superstjernen.

De siste årene har Bieber har trukket seg mer tilbake fra turnélivet og medias søkelys, men likevel får han kjenne godt på hvordan det er å være et tenåringsidol.

Les også: Vin Diesel (53) til Nettavisen: – Den største tragedien i mitt liv

Kjeftet på fansen: - Dette er hjemmet mitt

Nå går en TikTok-video viralt etter at Bieber måtte be fans høflig om å la han være i fred.

Videoen viser flere fans som venter på stjernen utenfor hjemmet hans i håp om å møte på sitt store idol, men da Bieber ankommer blir det hele for mye for 27-åringen som fikk alt annet enn en fredelig hjemreise.

Fansen bombarderer Bieber med ønsker om bilder og klemmer fra den verdenskjente sangeren, men i stedet får de servert en skjennepreken.

– Jeg hører dere, men dette er hjemmet mitt. Skjønner dere? Dette er hvor jeg bor, og jeg setter ikke pris på at dere er her, sier Bieber til en av de oppmøtte.

@vanessafex

and that’s on when he came back i felt bad 😭 @justinbieber #nyc #jb #justinbieberofficial

♬ Yummy - Justin Bieber

Han fortsetter med å si at dette er stedet der han ønsker å kunne slappe av etter en lang dag, og han vil at fansen skal dra derfra.

– Du vet når du kommer hjem fra en lang dag og alt du ønsker er å slappe av? Dette er mitt sted for å gjøre det. Så jeg ville satt pris på om dere kunne dratt, sier han.

Likevel er det en fan som gjerne ønsker en klem.

– Nei, ikke nå, sier Bieber og går rett inn i bygningen.

Les også: Forloveden til Brooklyn Beckham lurer fansen trill rundt

Hylles av andre fans

I etterkant har flere fans tatt til kommentarfeltet på den aktuelle videoen for å hylle stjernen for hans respektfulle og rolige konfrontasjon av de oppmøtte.

Flere beskriver han som en gentleman, og at de fikk mer respekt for popidolet siden han forble så rolig.

«Det er sykt hvordan han er så høflig og rolig. Stor respekt for han», lyder blandt annet en av kommentarene.

En annen følte seg derimot flau på fansens vegne som spurte om en klem etter at Bieber allerede hadde bedt dem om å dra derfra.

«Da han forklarte så høflig først, og hun fortsatte å mase om en klem. Jeg fikk lyst å gjemme meg under en stein, så flau ble jeg», skriver han.

Les også: Benjamin Ingrosso fikk søsteren til å ta til tårene etter åpenhjertig intervju

Trukket seg tilbake fra søkelyset

Som nevnt har Bieber de siste årene trukket seg tilbake fra det hektiske turnelivet og intense år.

Etter at han stormet av scenen på Chateu Neuf i Oslo i 2015, virket det som at en bølge av skandaler fulgte stjernen gjennom flere år.

Bare et år senere skapte Bieber store overskrifter etter at han angivelig slo en fan til blods i Barcelona.

Blant andre TMZ publiserte den gang en video som viser en ung mann som begynner å blø, etter å ha lent seg inn i Biebers bil i et forsøk på å få kontakt med popstjernen.

Les også: Hailey Bieber henges ut som mobber

Også da han sto på scenen i Frankfurt i 2017, valgte popstjerna for øvrig å ta av seg skoene sine og kaste dem ut på publikum.

I tillegg har han blitt arrestert for både vold, fyllekjøring, kappkjøring og for bruk av narkotika. Også flere bilder fra hans private liv har blitt lekket på internett. Sett utenfra virker det som stjernen aldri fikk fred.

Giftet seg kort tid etter

Bieber har derimot sett ut til å roe ned sin rebelske side etter at han i 2018 giftet seg med supermodellen Hailey Bieber (24).

De to innledet først et forhold i 2016, som bare etter noen måneder tok slutt. Modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 tok duoen opp kontakten igjen, og derfra gikk det fort i svingene. Bare en måned senere overrasket duoen med å gifte seg, og siden har de to vært stormforelsket.

Paret dukker stadig opp sammen på den røde løperen, og har flere ganger hyllet hverandre i sosiale medier.

Sist var søndag delte Bieber et bilde av han og kona fra sin romantiske tur til Hellas.

«Takk for at du er det mest elskverdige mennesket på jordens overflate», skriver han til bildet.

Les også: Dette må du ut med for å leie selveste «Paradise Hotel»