Justin Bieber (25) og kona Hailey Baldwin (22), som for øvrig kaller seg Hailey Bieber i sosiale medier, startet helgen med et smell da de kastet klærne for Calvin Klein og klinte til foran kamera.

I anledning klesmerkets 50-årslag stilte stjerneparet opp sammen med en rekke andre internasjonale stjerner.

Giftet seg for andre gang

Tidligere denne måneden ble det kjent at paret, som giftet seg i september i fjor, giftet seg for andre gang foran en stjernespekket gjesteliste på hotellet Montage Palmette Bligg i Sør-California. Ifølge Vogue skal vielsen ha funnet sted i Somserset Kapell.

Ifølge People er kampanjen for Calvin Klein parets første kampanjejobb sammen som gift.

I tillegg til å stille opp relativt naken, kun iført undertøy, byr den forelskede duoen også på hete kyss og omfavnelser.

Vant foran kamera

Til tross for at dette er første gang duoen stiller opp foran kamera som gift, er det imidlertid ikke første gang de kaster klærne for kamera.

I 2016 stilte Justin Bieber opp for samme merke. Den gang sto han imidlertid i trusa ved siden av supermodellen Lara Stone.

Bilde av Bieber den gang, vakte mye oppmerksomhet og skapte store overskrifter. Flere mente at det var et forsøk på å kvitte seg med barnepop-stempelet.

Hailey Baldwin (mener så klart Bieber) har gjennom sin modellkarriere også blitt godt vant med å stå foran kamera.

Denne måneden fronter hun blant annet coveret til australske Vogue, der hun kun iført en jakke poserer for kamera.

I marsutgaven av samme magasin, kort tid etter at nyheten om deres første vielse ble kjent, stilte duoen opp sammen på coveret til Vogue. Der snakket de blant annet ut om deres mye omtalte forhold.

Skryter av ektemannen

Den gang uttalte Bieber blant annet at Baldwin var «tryggheten han alltid har ønsket seg».

- Jeg har alltid ønsket en trygghet i livet, siden faren min ikke alltid var til stede da jeg var liten. Med den livsstilen jeg har er alt så usikkert, så jeg trenger noe som er trygt. Og det er min «baby boo», uttalte han til magasinet.

I mars gikk popsangeren ut på Instagram med en beskjed til fansen om at han for tiden sliter psykisk.

I et intervju med People kort tid etter, skrøt Baldwin av åpenheten til ektemannen og synes det er bra at mental helse og psykiske problemer er noe man snakker mer om.

- Jeg synes det er mer fokus på mental helse i disse dager, og jeg skjønner hvorfor. Jeg tror man er nødt til å skjønne selv hva som funker for en, uttalte hun.