(Melk & Honning): Sangstjernen Justin Bieber (27) og supermodell Hailey Baldwin (24) begynte først å date i 2014, før forholdet tok slutt året etter.

I mai 2018 var moroa i gang igjen, og da gikk det unna.

For samme år forlovet de seg og hadde deretter en beskjeden, hemmelig bryllupsseremoni i New York i september. De nøyde seg likevel ikke med det. Omtrent ett år etter kjørte de bryllupsfest med flust av kjendisgjester, overdådig kjole, pomp og prakt. Da tok også Baldwin ektemannens etternavn.

Les også: Britney Spears' eksmann hevder forlovelsen er falsk

Denne måneden feirer herr og fru Bieber tre år som gift. I den anledning har nettstedet Bustle sett på hva deres samlede formue er.

Flere inntekstskilder

Hailey Bieber er som kjent en suksessrik modell. 24-åringen har vært i kampanjer for merker som Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Versace og Jimmy Choo. Hun har vært på forsiden av Vogue, Elle og GQ en rekke ganger og gått på catwalken for noen av verdens største motehus.

Hun har hele 37 millioner følgere på Instagram, og startet tidligere i år også sin egen Youtube-kanal – der hun har 1,2 millioner abonnenter.

Les også: Kraftige reaksjoner på Isabel Raads penisbilde-kommentar: – Et stort problem blant unge

Modellen har også vært programleder for blant annet MTV Europe Music Awards og Drop the Mic.

Ifølge Bustle har dette ført til at Hailey Bieber i dag har omtrent 20 millioner dollar i nettoformue, noe som tilsvarer omtrent 175 millioner norske kroner.

Elleville summer

Selv om det er mer enn de fleste noensinne kan drømme om, må hun likevel se seg slått av ektemannen.

For tolv år i musikkbransjen og noen av de mest suksessrike poplåtene gjennom tidene har bidratt til en ganske massiv pengesekk. Det skal visstnok dreie seg om rundt 285 millioner dollar, tilsvarende 2,5 milliarder norske kroner.

Les også: Anniken Jørgensen bekrefter ny kjæreste

Bustle melder at artisten gjerne får opp mot én million dollar bare for én enkelt konsert på verdensturneene han drar på. Den neste, kalt The Justice Tour, er planlagt til 2022.

Søndag, under MTV Video Music Awards, var han nominert til hele sju priser og vant for to. Han opptrådte også for første gang under arrangementet siden 2015.

Eier flere eiendommer

Det er heller ikke bare musikk Justin Bieber har tjent penger på. Han har figurert i kampanjer for blant annet Calvin Klein, hudpleiemerket Proactiv og Beats by Dre.

Nøyaktig hvor mye han skal ha fått for disse jobbene vet man ikke, men det sies at Proactiv betalte ham rundt tre millioner dollar og Calvin Klein et sted mellom én og fire millioner dollar.

Han har også sluppet flere parfymer, som alle har gått så det suser.

I 2019 startet 27-åringen også sitt eget klesmerke, kalt Drew House, som siden har hatt et samarbeid med Crocs.

Dermed har ekteparet til sammen en formue på rundt 2,6 milliarder norske kroner.

Kanskje ikke så rart da at ekteparet sammen eier to villaer i Beverly Hills, én i Toluca Lake og én i Ontario, Canada til en verdi av 40 millioner dollar, i underkant av 350 millioner kroner.