(CHATEAU NEUF): Lørdag er det duket for nok en Spellemann-utdeling, der det skal deles ut en rekke priser til flere norske artister og låtskrivere.

Blant årets nominerte er Marcus Kabelo (26), bedre kjent som «Kamelen», nominert i kategorien Årets gjennombrudd. Dette er 26-åringens aller første Spellemann-nominasjon.

- Det er en ære å bli nominert. Det er en tøff konkurranse, men man får jo håpe, sier 26 åringen til Nettavisen.

Med seg på den røde løperen hadde det unge talentet tatt med seg NRK-profil Leo Ajkic (35), som er manageren hans. For Ajkic betyr nominasjonen til «Kamelen» svært mye. Han har nemlig fulgt rapperen fra han var liten.

Gode venner

Da Leo Ajkic flyttet til Norge for første gang, da han var et lite barn. Var «Kamelen» en av dem første han la merke til.

- Egentlig så husker jeg han fra barnehagen. Han gikk i samme barnehage som min lillesøster, sier Ajkic.

Opp gjennom årene har de to bergenserne dratt på en rekke ferier sammen, og de omtaler hverandre som «jævlig gode venner».

- Men Leo har vært sur på meg også. Jeg har gjort noe med søsteren hans, og det liker han ikke, sier «Kamelen» og fortsetter:

- Jeg har bitt lillesøsteren hans hun i puppen, ler han.

- Egentlig en snill gutt

Den noe merkelige avsløringen blir møtt med latter fra Ajkic.

- Jeg gikk i barnehagen på den tiden, og hun hadde ikke en pupp en gang. Det var veldig uskyldig, ler «Kamelen».

Ifølge Ajkic er han ikke det minste bekymret. Han påstår at rapperen er noen av dem snilleste han kjenner.

Det er også «Kamelen» enig i. Som ung, rapperspire mener han at han det ikke kommer helt frem til fansen. På spørmsmål om han kan røpe noe som ingen vet om han enda, svarer han følgene.

- At jeg er stikk motsatt enn det media fremstiller meg som. De fremstår meg som en gal person, men det er jeg ikke. Jeg er bare snill, sier han.