I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I februar søkte realitystjernen Kim Kardashian (41) om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44), og siden den gang har hun snakket om samlivsbruddet både i «Keeping Up With The Kardashians» og på «Saturday Night Live»-scenen.

Kanye West hevder på sin side at han ikke har sett noe til skilsmissepapirene, og ønsker ikke å skille seg. Det sier han i innslaget «Drink Champs» på Revolt TV, skriver Daily Mail.

Les også: Nye «Paradise Hotel» gjør drastiske endringer

I intervjuet omtaler West Kim Kardashian som kona si – og insisterer på at han ikke er skilt.

– Jeg vil at vi skal være sammen, sier den berømte rapperen.

Hevder de ikke er skilt

West og Kardashian ble et par i 2011, og giftet seg tre år senere. I løpet av tiden sammen fikk de fire barn, datteren North (8) og sønnene Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Ifølge Kanye West har bruddet vært vanskelig for barna, da de ønsker at foreldrene holder sammen.

Les også: Anniken Jørgensen letter på sløret om kjæresten

I intervjuet går West også inn på Kardashians «Saturday Night Live»-opptreden, der hun sa følgende om eksmannen:

– Jeg giftet meg med den beste rapperen gjennom tidene. Ikke nok det, han er også den rikeste, svarte mannen i Amerika. Et talentfullt, ekte geni som ga meg fire fantastiske barn. Så da jeg skilte meg fra ham, så må dere skjønne at det handlet om én ting: Personligheten hans, sa hun fra scenen.

– SNL fikk kona mi til å si «jeg skilte meg fra ham» på TV fordi de ville ha oppmerksomhet rundt programmet. Jeg har ikke sett noen skilsmissepapirer, vi er ikke skilt, sier West.

Avslører diagnose

I et intervju med Sydsvenskan forteller den svenske influenseren Isabella Löwengrip (31) for første gang at hun har fått påvist diagnosen bipolar lidelse.

Det er i forbindelse med utgivelsen av boken «Isabella» at influenseren, for mange kjent som «Blondinbella», forteller om diagnosen som hun tror er skremmende for mange.

– Det høres jo skummelt ut med en som får tilbakefall og blir deprimert, sier hun i intervjuet.

Les også: Dukket opp med «den faktiske kona»: – Flere har trodd at han har flere koner

Isabella Löwengrip forteller også at hennes tidligere ADHD-diagnose har vist seg å være en feildiagnose.

Tidligere har hun sett på ADHD-diagnosen som en «superkraft», men det har vist seg å være maniske perioder.

– Jeg går på medisiner nå, og det er en trygghet for meg.

– Jeg vet at jeg kan fortsette å være kreativ, men det kommer ikke til å bli som før. Jeg skal ikke reise til USA og leie en leilighet for 250.000 i måneden. Slik jeg ser det, hadde jeg et manisk anfall som varte fra 2017 til 2019, deler 31-åringen.

Bekymret etter babynyhet

Realitystjernen Whitney Port (36), kjent fra «The Hills», venter sitt andre barn, røper hun på YouTube.

Port og ektemannen Tim Rosenman har sønnen Sonny (4) fra før av, så dette blir deres andre barn. Veien mot en familieforøkelse har derimot ikke vært enkel for ekteparet.

Les også: Ryan Reynolds legger skuespillerkarrieren på hylla på ubestemt tid: Dette er årsaken

I beskrivelsen til videoen skriver nemlig Port at hun og ektemannen hadde fått beskjed om at noe kunne være galt før de spilte inn videoen, og at de derfor er noe bekymret mens de snakker i videoen. Etter at videoen ble spilt inn har de derimot fått høre at alt står bra til med barnet i magen.

Port har tidligere gått gjennom to spontanaborter, og forteller i videoen at det å være gravid føles overveldende.

– Det er en så stor del av livet vårt, og påvirker alt. Både fysisk og mentalt, alt vi gjør blir påvirket. Men jeg kan ikke bare sitte her og leve livet mitt uten å dele dette, sier hun.

– Jeg er redd for meg selv og for min egen selvtillit og selvfølelse, men også redd for å ikke kunne gi familien min det jeg tror er best for den. Følelsene er veldig kompliserte, men jeg føler meg fortsatt veldig gravid, sier realitystjernen.

I videoen har ekteparet også delt en oppdatering der de altså har fått beskjed om at alt ser bra ut foreløpig.