I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) var i flere år Hollywoods store stjernepar, før det tidligere i år ble kjent at de skulle gå fra hverandre etter fire barn og nesten syv års ekteskap.

Forholdene rundt skilsmissen har vært relativt rolige, og selv om de to har valgt å skille seg har det sett ut til at de har beholdt et godt forhold.

Les også: Skapte historie på hver sin måte. Dette er årets «Torpet»-deltakere

Blant annet har Kardashian vært en stor støttespiller for West under hans mange lytterfester til hans siste album, «Donda», som ble utgitt sent forrige måned. Hun stilte til og med opp som brud da han skulle gjenskape deres storslagne bryllup under en av festene.

At eksparet har tilbrakt så mye tid sammen, og at Kardashian har støttet sin kommende eksmann i lanseringen av albumet, har fått sosiale medier til å koke.

«Har de funnet tilbake til hverandre?», «Skal de fortsatt skilles?», «Er de fortsatt forelsket?» er spørsmål som har florert de siste ukene.

Les også: Billie Eilish overrasket i kjole på den røde løperen: – Det var på tide

Dukket opp i helsort

Nå ser det derimot ut til at West har valgt å gå videre, da observante fans la merke til at West har ikke lenger følger eksen på Instagram. Det skriver Hollywood Life, og legger til at Kardashian enn så lenge fortsatt følger West.

Dette selv etter at West tidligere denne måneden hintet om at han hadde vært utro mot kona.

Hvorfor Kanye West har sluttet å følge eksen akkurat nå er usikkert, men søndag dukket Kardashian opp i et antrekk som angivelig er inspirert av eksmannen på den eksklusive Met-gallaen i New York.

Les også: Stjerneparet satte i gang debatt: Hvor ofte trenger man egentlig å vaske seg?

Kardashian ankom nemlig i et heldekkende sort antrekk, som også skjulte ansiktet hennes.

West har den siste tiden selv kledd seg i heldekkende sort og med et helt tildekket ansikt på scenen.

Stikk til dronningen

Den britiske popstjernen Zayn Malik (28) ser ut til å være mer opptatt av å bygge fiendtlige relasjoner enn vennlige, i alle fall hvis man tolker den nye musikken han gir ut om dagen.

Det tidligere One Direction-medlemmet slapp søndag tre nye låter, hvor han i den ene tilsynelatende slakter både Kanye West, Simon Cowell og oppsiktsvekkende nok, Dronning Elizabeth, skriver The Sun.

Les også: Nekter å flytte inn med kjæresten: – Blir lei av henne

I sangen «Believe Me» sender Malik et stikk til Simon Cowell, som for øvrig var mannen som satte sammen boybandet One Direction, og Cowells plateselskap. I låten sier han:

«Jeg er glad vi forlot Syco».

Syco Entertainment er Cowells selskap.

Men det er likevel linjen om dronningen som har skapt flest reaksjoner blant fansen og i britiske medier.

I låten rapper Malik:

«F* the Queen, she gon’ knight ’em for their violence».

Malik valgte å forlate boybandet One Direction i 2015, før de fire gjenværende medlemmene tok en pause på ubestemt tid året etter. I etterkant har alle de fem gjort det godt som soloartister.

Les også: Slående rapport om populær kleskjede: Ansetter kun tynne, hvite jenter

Lite imponert

Den tidligere «Good Morning Britain»-programlederen Piers Morgan (56) er ikke kjent for å holde munn når det er noe han ikke er enig i eller om det er personer han ikke liker.

Det har blant annet det britiske hertugparet Prins Harry og hertuginne Meghan fått oppleve de siste månedene. Nå er det derimot en annen som får høre det.

Les også: Piers Morgan nekter å beklage til Meghan: - Jeg vil heller spise veganske pølsehorn

Denne gangen er det popdronningen Madonna (63) som får slakt av programlederen. Søndag dukket nemlig Madonna opp på scenen under den stjernetunge VMA-utdelingen i et noe dristig antrekk.

Selv om fansen elsker at stjernen ikke lar alderen stoppe henne i å kle seg slik hun alltid har gjort, er ikke Morgan like imponert.

Les også: Naken Madonna (63) får fansen til å juble: – Du er i fyr og flamme

I et Twitterinnlegg har Morgan publisert to bilder av popdronningen og enkelt og greit skrevet:

«Kleint».

Nå skal det sies at Morgan er ikke Madonnas største fan i utgangspunktet, da dette ikke er første gang han velger å sende noen stikk i hennes retning.

Da han fortsatt var programleder i «Good Morning Britain» pleide han regelmessig å komme med skarpe kommentarer mot artisten, og tidligere i år kalte han henne «frekk og lite morsom», skriver The Sun.

Les også: Adrian Sellevolls råkjøring får flere til å reagere: – Det er dumt