Det var under Los Angeles Missions årlige «thanksgiving»-arrangement Kanye West holdt en tale om sin fraseparerte kone Kim Kardashian.

– Fortellingen Gud ønsker å se er at vi blir gjenforent. Vi har gjort feil, jeg har gjort feil. Jeg har gjort ting som ikke er greit som en ektemann, sa West under talen ifølge Independent.

Les også: Kanye West bryter tausheten om bruddet: – Jeg har ikke sett noen skilsmissepapirer

Akkurat hva slags ting West har gjort sa han ingenting om, men han har tidligere hintet om at han har vært utro.

Mange klødde seg i hodet etter at West gikk ut med dette:

Under talen var han klar på at han ønsket seg tilbake til Kim Kardashian. Hun tok ut separasjon fra West i februar i år etter sju års ekteskap. De har fire barn sammen.

Kim Kardashian skal for tiden date Pete Davidson, kjent fra «Saturday Night Live».

Kanye West har vært kjent for å være en mann med mange meninger, og ikke alltid har hans meninger vært «stuerene». Rapperen lanserte seg selv om presidentkandidat i fjor sommer, og det var starten på et kjøligere forhold mellom West og Kardashian, skriver TMZ.

I starten av januar ble det opplyst om at ekteskapet hang i en såpass tynn tråd at begge gikk sammen i parterapi.

– De holder en lav profil, men de er ferdige, sa en kilde.

Ifølge Page Six hadde ikke Kardashian brukt gifteringen sin på lenge, og West hadde på sin side tilbrakt tid på ranchen sin i Wyoming. Der feiret han også jul, mens kona feiret med barna og resten av familien.

– Kim ba Kanye om å reise dit så de kan leve separate liv og få tingene i orden før de separeres og skilles. Hun er ferdig, la kilden til.