I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Kanye West (44) og Kim Kardashian (40) skapte store overskrifter da det tidligere i år ble kjent at de to skulle gå fra hverandre etter nesten syv års ekteskap.

Bruddet kom som et sjokk for de fleste, og enn så lenge har verken West eller Kardashian snakket offentlig om valget om å gå hver til sitt.

Les også: Jon Almaas gjør comeback i ny «71 grader nord»-satsning: – Må få rettet opp imaget mitt

I en av Wests låter på det nye albumet «Donda», hinter han imidlertid om at alt ikke har vært fryd og gammen i ekteskapet på lenge.

I låten «Hurricane» hinter nemlig West om at han var utro mot ekskona etter at de fikk sine første to barn, North og Saint. Etter dette fikk paret ytterligere to barn, Psalm og Chicago.

– Innrømmelse av alt han gjorde galt

«Here I go actin' too rich, here I go with a new chick. And I know what the truth is, still playin' after two kids», sier West i låten, noe som kan tolkes som at han har hatt «noen på si» og at han fremdeles har vært interessert i andre selv etter å ha fått to barn med kona.

Teksten har naturligvis fått mye oppmerksomhet, og overfor kjendisnettstedet People forteller en kilde at låten er Wests måte å innrømme og beklage for alt han gjorde galt i ekteskapet.

Men «Hurricane» er ikke den eneste låten på det nye albumet som trekker tråder tilbake til det brutte ekteskapet. Også «Lord I Need You» kan se ut til å handle om forholdet til Kim Kardashian.

I låten sier nemlig Kanye West at «du kom hit for å vise at du fremdeles er forelsket i meg», noe flere har tolket som at Kardashian ikke har gitt helt slipp på eksmannen enda. Hun har blant annet vært til stede på flere av Wests show etter bruddet, til fansen store forvirring.

Les også: Dette er deltakerne i «Farmen» 2021

Renvasket etter Meghan-uttalelser

Det er ingen tvil om at Piers Morgan (56) ikke er prins Harry (36) og hertuginne Meghans (40) største støttespiller. Han har ved en rekke anledninger gått hardt ut mot hertugparet, og var blant dem som raste etter det mye omtalte Operah-intervjuet de ga tidligere i år.

Under en sending av «Good Morning Britain» omtalte Morgan hertugparets intervju som et svik mot dronning Elizabeth og resten av det britiske kongehuset.

- Jeg beklager, men jeg tror ikke på noe av det hun sier. Jeg ville ikke trodd henne om hun ga værmeldingen. Og det faktum at hun har angrepet vår kongelige familie. Jeg synes det er forkastelig, sa Piers Morgan om Meghan.

Les også: «Grey's Anatomy» gjorde Sandra Oh til verdensstjerne over natten: – Traumatisk

Etter at han ble konfrontert med kritikken av medprogramleder Alex Beresford stormet han ut av studioet, og kort tid senere sluttet han som programleder i morgenprogrammet.

Morgans kritikk mot hertuginnen under morgensendingen fikk i ettertid rekordmange klager, hvor også hertuginnen selv sendte inn en klage til tv-kanalen. Klagen hennes handlet om hvordan tv-profilens uttalelser kan virke på andre som sliter med psykiske problemer.

«Vi kan bekrefte at dette har tiltrukket flest klager siden rapporteringen vår startet», skrev Ofcom, Storbritannias regulerings- og konkurransemyndighet for kommunikasjonsindustrien, i en uttalelse.

Nå har klagene blitt behandlet, og onsdag ble det kjent at klagerne ikke har fått medhold, skriver Ofcom i en pressemelding. Morgan er med det frikjent av kanalen, skriver BBC.

Les også: Barnestjernen Christy Carlson Romano sløste bort millioner: – Brukte penger som et våpen

Selv om de ikke mener at tv-profilen brøt noen regler, ser de likevel tilsynelatende alvorlig på noe av det som ble sagt av Morgan.

«Det inneholdt uttalelser om selvmord og mental helse, som potensielt var skadelig og svært krenkende. Men vår beslutning er at programmet generelt inneholdt nok motstridende synspunkter til å gi seerne nok kontekst», skriver kanalen i pressemeldingen.

I kjent stil har Morgan tatt til Twitter etter avgjørelsen, hvor han tydelig er fornøyd med resultatet.

«Jeg er glad Ofcom har godkjent min rett til å ikke tro på hertugen og hertuginnen av Sussex' harde påstander som de ga til Oprah Winfrey, hvorpå mange har vist seg å være usanne. Dette er en rungende seier for ytringsfriheten, og et rungende nederlag for prinsesse Pinocchio. Får jeg tilbake jobben min nå?» skriver han.

Les også: Prins Harry truer med søksmål mot BBC etter navnedrama

Slipper tiltale

En annen som har skapt store overskrifter den siste tiden, er popdronning Britney Spears (39). Hun har først og fremst vært mye i media etter at hun tidligere år for første gang forklarte seg i retten om det kontroversielle vergemålet hun har vært under siden 2013.

I ettertid har det heller ikke vært stille fra stjernen, som har skapt overskrifter ved å dele lettkledde bilder og for å være ærlig med fansen på Instagram.

For to uker siden var det derimot ikke en nyhet i Spears «favør» som skapte de største overskriftene.

Denne gangen anklaget en av hennes ansatte henne for vold, og stjernen var under etterforskning hos politiet i Ventura County. Den ansatte, som skal være en hushjelp, hevdet hun tok med en av stjernens hunder til dyrlegen, og at de to siden begynte å krangle om hundens helse. Britney skal da ha slått mobilen ut av hånden på hushjelpen.

Hushjelpen anmeldte deretter sangeren for vold, men nå er saken henlagt. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant Page Six. Saken henlegges på grunn av utilstrekkelig bevis og mangel på skade på hushjelpen. Heller ikke telefonen skal ha fått noen betydelige skader.

Les også: Piers Morgan slakter vergemålet mot Britney Spears

Avkrefter at han ble «forlatt»

Forrige måned raste fansen mot popstjerne Lady Gaga (35), etter at hennes tidligere hundepasser, Ryan Fisher, skrev at han følte seg forlatt og startet en GoFundMe-side – noe som kan sammenliknes med en Spleis her til lands.

På siden skrev han at er hjemløs, pengeløs og at han videre ønsket å kjøpe seg en van for å reise til et lokalsamfunn som vil hjelpe ham med å bearbeide traumet han har opplevd etter at han ble skutt på åpen gate mens han var på luftetur med popstjernens tre hunder.

Fansen var rasende for at Gaga lot sin tidligere ansatt gå både husløs og uten penger, og flere anklaget henne for å være «hjerteløs».

Les også: Lady Gaga i hardt vær etter at hennes tidligere hundepasser som ble skutt sliter økonomisk og med traumer: - Hjertløs

Nå viser det seg derimot at fansen på ingen måte kjente til alle detaljene i forholdet mellom Gaga og Fisher.

I et intervju med Rolling Stone kan nemlig Fisher avsløre at Gaga etter alt å dømme har vært en stor støtte for ham etter hendelsen. Han bekrefter at han følte seg forlatt, men at det på ingen måte var av Gaga.

Han forteller at Gaga har vært en enorm støtte for ham, og at popstjernen lot ham bo i hjemmet hennes i Hollywood Hills i California etter angrepet på åpen gate.

I tillegg skriver Rolling Stone at Gaga fløy inn en traumeterapeut til hjemmet for å hjelpe Fisher med å bearbeide hendelsen.

Ikke nok med det, men Fisher kan også avsløre at mens han lå på sykehuset, sendte Gaga ham så mange ballonger på bursdagen hans at det var brannfarlig å ha dem inne på intensivavdelingen.

Les også: Heftig trekantdrama etter dristig bildedeling. Kourtney Kardashian svarer med bibelvers