Tidligere i år ble det kjent at det syv år lange ekteskapet mellom realitystjernen Kim Kardashian (41) og rapperen Kanye West (44) var ved veis ende, og i februar søkte Kardashian offisielt om en skillsmisse.

Siden den gang har West skapt store overskrifter i media rundt den pågående skillsmissen, der han blant annet kom med et siste skrik til ekskona fra scenen.

For to måneder siden bekreftet The New York Post at Kardashian overtar huset paret delte i forbindelse med ekteskapet, som betyr at rapperen har vært på utkikk etter ny kåk.

Les også: Madonna slår hardt tilbake etter rapperens kommentar: – Beklagelsen er falsk

Kjøpte nabohuset

Mandag avslørte The New York Post at rapperen nå har punget ut 4,5 millioner dollar for et hus tvers på andre siden av gata fra der ekskona Kim nå blir boende.

Ifølge avisa skal rapperen hatt svært god flaks når det kommer til det ferske boligkjøpet, huset har nemlig ikke vært på markedet på 67 år. Men denne måneden kom huset til salgs for 36 millioner kroner.

West skal omsider ikke ha vært i tvil når det kommer til sitt nye bopel da han bydde 421 000 dollar over prisantydning for huset rett over gaten.

Selv om West tidligere har uttrykt stor interesse for å føre stjerneparet sammen igjen, skal en kilde til den samme avisa avslørt at huset rapperen punget ut for, er kun ment som enkel logistikk, slik at han ikke skal være langt unna barna han deler med Kim.

Det nye huset til West byr på et stort utendørs basseng, stall med tre hester og en stor hage, men det forventes at rapperen kommer til totalrenovere boligen. Rykter på sosiale medier spår at Ye også har planer om å kjøpe nabohuset ved siden av og slå de to eiendommene sammen.

Les også: Kanye West bryter tausheten om bruddet: – Jeg har ikke sett noen skilsmissepapirer