I den nye episoden av «Keeping Up With The Kardashians» kommer det frem at Kim Kardashian (40) og hennes fire barn ble smittet av koronaviruset høsten 2020. Som følge av dette måtte hele realityprogrammet settes på pause i to uker.

Ifølge TMZ var det sønnen Saint (5) som først ble smittet etter et utbrudd på skolen. Siden ble 40-åringen og hennes tre andre barn også smittet, og hele Kardashian-klanen satte seg selv i karantene. Dermed var det ikke noen igjen å filme.

Les også: Stian «Staysman» og kona skal skilles

I «Keeping Up With The Kardashians» forteller Kim Kardashian om flere utfordringer rundt smitteutbruddet, som skjedde akkurat da hun pugget til eksamen. 40-åringen studerer for å bli advokat, og har tidligere strøket på eksamen. Etter alt å dømme strøk hun også denne gangen.

På Twitter legger hun ikke skjul på at det var tøft å ta eksamen mens hun var syk – og forsikrer om at sykdommen ikke er noen unnskyldning for hvorfor hun ikke besto den.

«Ingen unnskyldninger!!! Jeg tok eksamen med Covid!!! Jeg holdt på å besvime etter fire timer, men jeg gjorde det».

Avkrefter smitte-rykter

Etter at nyheten om koronasmitten ble kjent, har flere skapt sine egne teorier om hvordan det skjedde.

Blant annet har Buzzfeed News delt et innlegg på Twitter, der det blir antydet at Kardashian ble smittet da hun samlet venner og familie for å feire 40-årsdagen sin på en privat øy.

Bursdagsfesten fikk mye kritikk, da flere mente det var usympatisk av Kardashian-familien å feire som vanlig når mennesker verden over kjemper mot et virus. Selv var Kardashian tydelig på at alle gjestene ble testet før avreise.

På Twitter avkrefter hun nå også ryktene om at hun selv ble smittet på denne festen.

«Det er ikke sant. Ingen fikk Covid på turen», skriver hun og fortsetter:

«Saint var den første som fikk det, og han fikk det fra en annen elev som testet positivt først. Så fikk jeg symptomer et par dager etter at han hostet på meg da jeg passet på ham».

Les også: Stjerneparet Heidi Montag og Spencer Pratt til Nettavisen: – Vi var naive

Saksøkt av tidligere ansatte

Smitteutbruddet hjemme hos realitystjernen er imidlertid ikke den eneste snakkisen rundt familien om dagen.

Nylig ble nemlig Kim Kardashian også saksøkt av tidligere ansatte som hevder de har fått for dårlig betalt. TMZ er blant dem som skriver at det er totalt syv renholdere og vedlikeholdsarbeidere som nå har gått sammen i søksmålet.

Ifølge Mirror er det ikke kjent hvor mye de tidligere ansatte krever, men det skal være mer enn 25.000 dollar.

Les også: «Friends» gjør comeback etter 17 år. Dette har skuespillerne gjort i mellomtiden

I søksmålet hevder arbeiderne at de ble ansatt på fulltid, men ble behandlet som selvstendige entreprenører. Dermed gikk de glipp av flere goder, og ble blant annet ikke betalt etter en vanlig timeplan. I tillegg hevder de ansatte at de ikke fikk lunsjpauser, og at de heller ikke ble overtidsbetalt.

TMZ skriver også at en av arbeiderne hevder å ha fått sparken etter å ha spurt om nettopp de ovennevnte tingene.

De ansatte jobbet for Kim Kardashian i hennes private hjem i Santa Monica, Los Angeles. En representant for realitystjernen avviser at hun var ansvarlig for arbeiderne, og sier det var innleid en tredjepart for å ta hånd om de ansatte.