Etter snart to uker med en virvelvind av en rettssak mellom modell og TV-personlighet Blac Chyna (33) og hennes tidligere svigerfamilie Kardashian-familien, er det hele endelig avgjort.

Les også: Uttalelsene til fotballtreneren får Amalie Snøløs til å se rødt: – Mangel på respekt

Mandag stemte juryen stemte i Kardashian-familiens favør, og ble i tillegg frikjent for anklagene.

Ble geleidet vekk

Saken har pågått siden 2017 da Chyna tok ut søksmål mot Kardashian/Jenner familien og anklagde de for å ha ødelagt merkevaren hennes etter bruddet med eneste sønnen i søskenflokken, Rob Karadashian (35).

Det var Kardashian-klanen som kom seirende ut av rettssaken. Ingen av familiemedlemmene var tilstede, for de berømte søstrene var på plass i New York under årets luksuriøse Met-gala.

Les også: Fikk nedslående beskjed hos spåkone: – Tror litt på sånne ting

Men Chyna var i retten da det ble avgjort, men hun viste ingen synlige reaksjoner. Da journalister forsøkte å få henne i tale ble hun geleidet vekk av politiet, og dro dermed fra rettssalen uten å gi en eneste kommentar.

Kardahsian-familien på sin side er lettet, og adovakten deres, Michael G. Rhodes sa til People at de er svært glade for at de endelig kan legge det bak seg.

Drapstruet

Onsdag forrige uke var det familiens eneste sønn og Chynas tidligere forlovede, Rob Kardashian sin tur i vitneboksen.

Det var en tydelig forbannet 35-åring som delte detaljer om han og Chynas svært turbulente forhold. Begge parter har anklaget hverandre for vold i hjemmet, og han hevder han ble slått av eks-forloveden minst fem ganger i løpet av forholdet, i tillegg til å bli drapstruet.

– Jeg hadde en pistol rettet mot hodet mitt flere ganger. Det er ikke kjærlighet, fortalte Kardashian åpenhjertig.

Realityprofilen brettet ut om den svært eksplosive krangelen mellom han og Chyna fra 2016. Hun skal ha kvelt Kardashian med en iPhone-ledning. I tillegg skal hun ha angrepet han med en metallstang og siktet på han med pistol.

Forklaringen til Chyna skal derimot være at det var bare for moro skyld.

Les også: Gjør realitydebut: – Det er jo noen meninger om meg der ute

Deretter grillet Chynas advokat 35-åringen om den påståtte volden, og påpekte at han aldri hadde synlige merker. Det fikk Kardashian til å hisse seg opp enda mer og føk i tottene på advokaten, skriver People. H

– Slutt å få det til å høres ut som det aldri skjedde. Selv om det ikke var noen merker i ansiktet, betyr det ikke at det ikke skjedde, sa en ilter Kardashian.

I vitneboksen åpnet han seg om den kjipe perioden han gikk gjennom da Chyna kom inn i livet hans. På tidspunktet trodde Kardashian at hun var bra for han, siden hun aksepterte han da han var på sitt laveste punkt. Derfor ignorerte han Chynas dårlige oppførsel mot Kardashian-klanen.

Han innrømmet også hans virkelige følelser for Chyna, som han deler datteren Dream (5). Ryktene om en romanse mellom han og Chyna startet i 2016, og bare en måned senere hadde han allerede gått ned på kne og fridd til 33-åringen. Men han konstanterer nå at forholdet var slettes ikke bygget på ekte kjærlighet.

– Jeg elsket henne ikke en gang, det var ikke ekte type kjærlighet. Jeg ville ikke være gift med en sånn person, forklarte han i retten og fortsatte:

– Det var et giftig forhold fra dag én.

Truet med kniv

Tidligere har Kris Jenner (66) vitnet i retten og kom med flere oppsiktsvekkende uttalelser mot sine tidligere svigerdatter da hun hevdet at Chyna tidligere har truet med å drepe yngstedatteren hennes, Kylie Jenner (24), skriver Page Six.

Jenner fortalte fra vitneboksen at hun ble skremt da datteren og hennes daværende kjæreste, rapperen Tyga, fortalte henne om den påståtte trusselen. Hun la også til at Tyga flere ganger hadde fortalt henne at Chyna skal ha prøvd å skade ham fysisk med en kniv.

– Selvfølgelig var det alarmerende, men vi holdt det innad i familien, sa Jenner og fortalte juryen at de ikke rapporterte hendelsen til politiet.

Da Jenner ble spurt hvor mange ganger hun hørte fra datteren sin at Chyna hadde truet med å drepe henne, svarte 66-åringen noe vagt.

– Vel, vi diskuterte det flere ganger, men du må spørre Kylie om hvor mange trusler det var, sa Jenner. Hun bekreftet også at hun aldri hadde ringt politiet eller konfrontert Chyna med anklagene.

- Det er ikke helt ferskt i hodet mitt. Det er ikke det jeg trodde vi var her for å snakke om, sa hun videre.

Les også: – Jeg har aldri hatt sex i drag

Chyna datet Tyga fra 2011 til 2014, før han like etter bruddet begynte å date Kylie Jenner fra 2014 til 2017. Chyna begynte i 2016 å date Jenners storebror, Rob Kardashian. Chyna har sønnen King på ni år sammen med Tyga, og datteren Dream på fem år med Kardashian. Under sitt vitnesbyrd onsdag hevdet Chyna at hun fortsatt var i et forhold med Tyga da Jenner begynte å date ham i 2014.


Kris Jenner ble under vitnesbyrdet torsdag spurt av Chynas advokat om hun var bekymret for at sønnen skulle inngå et forhold med den samme kvinnen som angivelig hadde truet datteren.

– Jeg reagerte ikke så veldig. Det var bare mye drama, og det er jeg vant til i familien min. Det skjedde så fort og vi visste ikke hvor forholdet deres var på vei. Det var ikke det at jeg ikke var bekymret og de hadde et turbulent forhold helt fra starten, men jeg elsker å gi folk en ny sjanse og jeg heiet på dem, sa hun og la til:

– Jeg ville bare at sønnen min skulle være lykkelig. Jeg ønsket det beste for dem.

Kastet ut av retten

Rettsaken var i gang mandag og har til nå rukket å skape overskrifter hver dag. Chynas mor, Tokyo Toni (50), var nemlig til stede i retten mandag, men etter å ha hengt ut Kardashian-søstrene Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (37), Kylie Jenner og mor Kris Jenner - som også har vært til stede i retten hver dag, i sosiale medier på kveldstid har hun nå blitt nektet adgang til resten av rettsaken. Det skriver Daily Mail.

Chynas eksforlovede, Rob Kardashian (35), har ikke vært til stede noen av dagene.

Det var Kardashian-familiens advokat, Michael Rhodes, som ba dommeren om at Toni skulle bli bannlyst fra rettslokalet etter at hun kom med «tilslørte, fysiske trusler» mot klientene hans. Truslene skal hun ha kommet med under en direktesending på Instagram, ifølge Daily Mail.

I løpet av sendingen skal hun blant annet ha sagt at Kardashian-familien «så døde ut», og at Khloé «ristet på hodet over alt som jurykandidatene sa».

– Går det greit, bitch? Tok du Xanax eller noe før du kom dit, bitch? undrer hun om Kardashian-søsteren.

Les også: Khloé Kardashian innrømmer kosmetisk inngrep etter flere år med spekulasjoner

Toni sa også at hun syntes Kris Jenner fremstod «gammel og utslitt», og at hun lignet på «han lille mannen på trehjulssykkelen» fra «Saw»-skrekkfilmene.

Chynas advokat, Lynne Ciani, skal ikke ha vært klar over klientens mor sine uttalelser i sosiale medier, men var enig om at hun ikke burde være til stede i rettslokalet under rettsaken.

Men det stopper ikke der. Etter at Toni nå ikke lenger får være til vitne til datterens rettssak har hun også gått ut mot dommeren i saken i en ny livesending i sosiale medier, skriver TMZ. Mens hun spaserte utenfor rettslokalet hvor saken går, skal hun ha truet dommeren.

– Jeg skal ta den dommeren, sa hun, i følge nettstedet.

Onsdag spurte så Kardashians advokat, Michael Rhodes, om Chyna «bærer noe nag til Kylie Jenner».

– Nei, ikke i det hele tatt, svarte Chyna og la til at hun ikke ønsket noen av de fire saksøkte kvinnene noe vondt.

Jeg har sett Kim Kardashians sextape

Det var ikke bare Chynas mors utblåsning i sosiale medier som skapte overskrifter etter første dag i retten mandag. Også selve juryutvelgelsen ble et hett tema i sladderpressen.

Les også: (+) Kardashian-familien har vært verdenskjent i 13 år: Bak suksessen er en rekke kontroverser

På spørsmål fra dommeren om noen av de potensielle jurymedlemmende hadde noen sterke meninger rundt reality-TV, skal en mann ha svart at han hadde ikke sett familiens realityshow «Keeping up with the Kardashians», men han hadde sett en annen film fra Kardashian-klanen. Nemlig Kim Kardashians lekkede sextape, skriver Page Six.

– Jeg har sett Kim Kardashians sextape, og jeg tror ikke jeg kan være upartisk i denne saken, forklarte mannen i rettssalen.

Svaret til mannen skal ha utløst latter hos de andre potensielle jurymedlemmene, og Kardashian skal ha blitt åpenbart irritert over kommentaren fra mannen.

Videre skal han også ha lagt til at det vil være vanskelig for ham å tjenestegjøre som jurymedlem fordi han ville «spille den sextapen om og om igjen» i hodet sitt.

Et annet potensielt jurymedlem innrømmet at det ville bli vanskelig for ham å sitte i juryen, fordi han ikke liker reality-TV og ønsket at showet skulle forsvinne.

Les også: Slutt etter 20 sesonger: Dette visste du kanskje ikke om «Keeping Up With The Kardashians»

Flere anklager mot eksens familie

Saken startet i 2017, da Chyna tok ut søksmål mot den berømte Kardashian/Jenner-familien etter at hun mente de hadde ødelagt merkevaren hennes etter bruddet med den eneste mannen i søskenflokken, Rob Kardashian.

Modellen anklaget eks-svigerfamilien for en rekke forhold, men det var etter at realityshowet deres, «Rob & Chyna», ble tatt av luften og bruddet var et faktum at Chyna valgte å ta rettslige grep mot eksens familie.

Chyna hevder blant annet at det var Kardashian/-Jenner-familien, med Kris Jenner i spissen, som sto bak at avgjørelsen om at realityshowet ikke fikk en ny sesong. Hun hevder at de gjorde dette som hevn for at hun hadde gått fra eksforloveden, skriver Vice.

I rettsdokumentene hevder Chyna at familien brukte sine kontakter til å svartmale henne ovenfor produsenter og på ulovlig vis blandet seg inn i hennes kontrakter og forretningsavtaler.

Les også: Kardashian-søsterens spøk får fansen til å rase: – Vær så snill, bruk hodet

Kardashian-familien nekter for at de har gjort noe galt, og i følge rettsdokumenter sier de at de hadde legitime bekymringer for Chyna og fryktet for sikkerheten til sønnen og broren deres, på grunn av «volden og det giftige» forholdet deres, skriver ABC.

Forholdet tok slutt: Delte hevnporno i raseri

Det turbulente forholdet mellom Blac Chyna og Robert Kardashian tok slutt etter et år, og et brudd mellom disse to var ventet å bli alt annet enn ryddig og pent. Det hele utviklet seg til en ubehagelig, offentlig skittentøyvask da Kardashian i raseri delte hevnporno av Chyna.

Han delte blant annet bilder av det som skal ha vært underlivet til eks-kjæresten, som han hadde bedt henne sende.

– Dette er sendt fra Chyna til meg i går. Jeg har aldri blitt så lite respektert i livet mitt. Jeg kjøpte akkurat smykker til henne til 250.000 dollar i går. Denne kvinnen har så lite respekt at jeg ikke klarer å bry meg, skrev han.

Like etter delte han en video av en naken Blac Chyna i sengen med en annen mann.

– Chyna sendte meg akkurat denne videoen hvor hun ønsker meg en god 4th of July, for en gal person. Kom hit og tilbring tid med datteren din istedenfor å ligge med meg, også denne fyren rett etterpå. Du trenger hjelp, skrev han.

Om du spør deg om det kan bli verre, så er svaret ja. For da Chyna svarte Robert på Twitter var også hun i krigsmodus.

– Robert, du gjorde alt dette, men banket meg opp og later som at det aldri skjedde. Du la hånd på meg, jeg sverger til Gud og på mine barn, men jeg må være stille om det fordi du er en Kardashian, skrev hun.

Kardashian svarte ved å dele flere nakenbilder av eksen og kom med informasjon om operasjoner hun skal ha tatt, hevdet at hun tok en cocktail av dop, fortalte om alt han angivelig skal ha kjøpt og betalt for henne, hevdet at Chyna hadde vært utro mot ham og at hun ikke brydde seg om datteren deres.

Men det var ikke nok med det. Etter denne hendelsen ble Chyna saksøkt av Kardashian og halvsøsteren hans, Kylie Jenner, da de to mente at hun og vennene hennes hadde rasert deler av huset de bodde i under en fest, som Kylie eide, en dag Chyna var full og ruset.

Les også: Kendall Jenner forutså søsterens trekantdrama: – Visste det veldig lenge

Chyna på sin side leverte et søksmål mot Rob for påstått vold mot henne, men søksmålet ble etter hvert trukket tilbake. Siden har hun saksøkt ham for å ha gjort skade på ryktet hennes og hevnporno. Den rettssaken vil gå senere i vår.