Natt til mandag gikk den årlige Emmy-utdelingen av stabelen i Microsoft Theater i Los Angeles.

Til forskjell fra i fjor var det ingen som ledet showet. Årets utdeling belaget seg heller på prisutdelere, slik Oscar-utdelingen gjorde tidligere i år.

Sammen med prisutdelere som blant andre Michael Douglas, som delte ut prisen for beste dramaserie, tok også Kardashian søstrene Kim Kardashian og Kendall Jenner til scenen for å dele ut prisen for årets beste troverdige program.

Det gikk imidlertid ikke helt som planlagt.

Ble latterliggjort

Før de to søstrene avslørte hvem den heldige vinnerne var, holdt de en aldri så liten tale.

- Familien vår vet godt hvordan ekte, troverdig program kommer fra ekte mennesker som bare er seg selv, startet Kim Kardashian.

- Som forteller deres historie ufiltrert og uten manus, fortsatte Kendall Jenner før salen avbryter henne med latter.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Metro, Daily Mail og People, klarte nemlig ikke publikum å holde tilbake latteren da Kim Kardashian hevdet at de er ekte mennesker.

Tar søstrene i forsvar

Den noe upassende latteren fra salen har fått Twitter til å koke. På kort tid har flere latt seg rive med, mens andre tar søstrene i forsvar.

- Seriøst, ler Emmy-publikumet av Kim Kardashian? Hun har vært en del av en serie som har vart i over 12 år med 17 sesonger, og tjent nesten en millliarder dollar, også ler dem? Kendall ser frustrert ut, skriver en på Twitter som også har lagt ved et klipp av hele hendelsen.

- Lol. Lo virkelig salen av at Kim Kardashian sa at de var ekte mennesker? Skrev en annen.

Mens en tredje person synes det hele bare var svært pinlig.

- At publikum ler av Kim som snakker om ekte mennesker er det kleineste jeg har sett.

Andre synes imidlertid hendelsen er svært latterlig, og har laget humoristiske pek om hele hendelsen:

Foreløpig har verken Kim Kardashian eller Kendall Jenner kommentert saken. På Instagram derimot har Kim Kardashian uttrykt hvor glad hun er for at hun hadde søsteren ved sin side.