Realityprofil Karianne Vilde Wølner (27) og milliardærarving Kristian Spetalen (26) har blitt foreldre for første gang. Det bekrefter Wølner på Instagram onsdag formiddag.

Paret fikk en datter som meldte sin ankomst 25. desember. Det er foreløpig ikke kjent hva den lille jenta skal hete.

«Livets beste gave», skriver den stolte nybakte moren i Instagram-innlegget.

Ifølge Wølner ligner den lille jenta svært på sin far, Kristian Spetalen.

«Hun er prikk lik pappaen sin. Vi sprekker av stolthet», skriver hun videre.

Les også: Høygravide Karianne Vilde tar grep: – Trenger fred og ro

Wølner har den siste tiden delt flere glimt av den stadig voksende magen, og dagen før fødselen hadde TV-profilen tatt på seg finstasen og feiret julaften på Bygdøy.

Travelt år

Det var i slutten av juni at paret avslørte graviditeten, og to måneder etter ble det kjent at de ventet en liten jente.

Det har vært et begivenhetsrikt år for kjæresteparet. En drøy uke før babynyheten kom i juni, avslørte Wølner at Spetalen hadde gått ned på kne og fridd i romantiske omgivelser i Spania.

Les også: «Farmen»-Karianne og Spetalen-arving selger leiligheten

«YES YES YES YES! For evig og alltid», skrev en lykkelig og nyforlovet Wølner på Instagram.

Men det var ikke den eneste gladnyheten paret kom med. I slutten av juli ble det kjent at «Farmen»-profilen og forloveden la ut deres 104 kvadratmeter store leiligheten på Marienlyst for salg.

Leiligheten ble lagt ut på FINN med en prisantydning på 12. 500. 000 kroner og beskrives som «en eksklusiv designleilighet». Paret bodde der litt over ett år.

Kjendis-familie

Wølner ble for alvor kjent da hun deltok i realityprogrammet «Farmen» i 2020 hvor hun vant «Torpet». Men hun nådde derimot ikke helt til topps i den populære TV-konkurransen. I dag jobber hun som influenser.

Les også: Avslører forlovelse med milliardærsønn

I mai 2021 bekreftet 27-åringen at hun hadde funnet lykken med milliardærsønnen Kristian Spetalen. Han er sønn av investor Øystein Stray Spetalen (60), og halvbror til Jenny (20) og Sophie (18) Stray Spetalen.