Gå til sidens hovedinnhold

Kastet av huske fra nesten 2000 meters høyde

En video fanget øyeblikket hvor to kvinner ble kastet av en huske på kanten fra en nesten 2000 meter høy klippe. Mirakuløst overlevde de begge.

Den dramatiske hendelsen utspant seg på et utsiktspunkt over Sulak-dalen i Dagestan i Russland. To kvinner ble sett mens de forsøkte å manøvrere seg på en huske i fjellandskapet.

Videoene skal angivelig ha blitt filmet i juni, men har i det siste blitt delt mye på internett, og har dermed gått viralt.

Videoen viser de to kvinnene som husker i en huske, utenfor den svært bratte fjellkanten. Plutselig ryker en av kjedene som holder husken oppe. Kvinnene faller ned, og de kan observeres der de tumler rundt etter å ha falt mangfoldige meter.

Samtidig høres vitnenes skrik i bakgrunnen.

Det hører med historien at begge kvinnene overlevde hendelsen. De skal ha landet på en treplattform, ikke langt under stupets kant, ifølge The Mirror.

Kvinnene skal ha sluppet unna hendelsen med kun noen risper og blåmerker. Politiet har siden holdt attraksjonen stengt, og sikkerheten undersøkes videre, skriver den britiske avisen.

Etter hendelsen har politiet lagt ned forbud mot den og andre lignende attraksjoner.

Les også: Her viser skuespilleren frem litt for mye på den røde løperen