NEW YORK (Nettavisen): En video av en amerikansk kvinne med en svært kort shorts går nå viralt. Se videoen og bedøm selv hvordan det ser ut:

- Jeg var livredd for å havne i fengsel

I videoen kan man se Bailey Breedlove krangle med politiet inne på fornøyelsesparken Frontier City Six Flags i Oklahoma City, Oklahoma.

I en lang melding hun har lagt ut på Facebook, hevder kvinnen at hun ble utsatt for "body shaming" og ble kastet ut av fornøyelsesparken fordi shortsen hennes var for kort.

- Jeg var livredd for å havne i fengsel på grunn av noen shorts.

Les også: Jente (17) diskvalifisert for å ha vist for mye rumpeballer

- De begynte å body shame meg

Kvinnen hevder det hele startet etter at politiet i parken reagerte på at datteren hennes rullet ned en bakke inne i parken.

- Deretter kom vakten mot meg og tok meg på skulderen, og fortalte meg deretter at shortsen min var for kort.

Les også: - Fra nå av kommer det bare til å dreie seg om sex

Disse uttalelsene fremgår ikke av videoen, men i videoen kan man høre en stemme si at Bailey blir tilsnakket fordi hun har for kort shorts.

- Deretter dukket en inkompetent manager opp og begynte å body shame meg. Jeg ble fortalt at jeg måtte gå og kjøpe meg en ny shorts, men jeg kan ikke pålegges å kjøpe noe jeg ikke ønsker, skriver hun.

Det man kan høre vakten si på videoen, er at hun kan forlate parken etter at hun har identifisert seg.

Les også: - Disse sexdukkene kan forandre alt

- Vi driver ikke med body shame

Selv benekter ledelsen ved parken at kvinnen ble kastet ut på grunn av sin shorts, selv om det heter på deres hjemmeside at det er en kleskode i parken.

En talsperson for Six Flags sier til New York Post at kvinnen «i utgangspunktet ble stoppet fordi shortsen hennes eksponerte en vesentlig del av rumpeballene hennes.

Talspersonen sier også at hun ble geleidet ut av parken «på grunn av hennes oppførsel mot politiet, vårt team og andre gjester i parken.»

- Six Flags driver ikke med body shame og fjernet ikke denne gjesten fra Frontier City på grunn av lengden på hennes shorts.

De opplyser også at de også foretok en intern undersøkelse av hendelsen.

Les også: Prest tatt for trekant-sex ved alteret

De har konkludert med med at Breedlove «fikk gjentatte muligheter til å dekke seg til, men at hun nektet. I stedet responderte hun med banning og aggressiv oppførsel, inkludert en ytterligere eksponering av rumpeballene, heter det fra parken.

Kvinnen skriver på Facebook sat hun er blitt utvist fra parken i fem år fremover.