Gå til sidens hovedinnhold

Katarina Flatland selger leiligheten på Majorstuen

Katarina Flatland legger ut leiligheten til salg for drøye ni millioner kroner.

- Som om det ikke var nok med en baby på vei, så skal vi også nå selge leiligheten.

Det sier programleder Katarina Flatland (30) til Nettavisen, få timer etter hun la ut annonsen på sin egen Instagram-konto.

Les også

Katarina Flatland vurderer endring i karriereveien: - Anbefaler ingen det

Det er kun en drøy måned siden «Idol»-programlederen avslørte at hun og ektemannen Harald Meling Dobloug venter sitt aller første barn sammen.

Et nytt familiemedlem krever naturligvis litt ekstra plass, og paret har derfor bestemt seg for finne et nytt sted å bo.

- Vi har jo vært litt frem og tilbake om vi ønsker å selge eller ikke. Leiligheten har to soverom og er barnevennlig sånn sett, men det er vel det at vi ønsker oss en liten hageflekk, sier Flatland til Nettavisen.

Over ni millioner kroner

Den 100 kvadratmeter store leiligheten ligger på Majorstuen, og er lagt ut til en prisantydning på 9.190.000 kroner. Paret kjøpte leiligheten i 2014 for drøyt 6,2 millioner.

- En leilighet av dette kaliberet i dette området kan det fort bli rift om. Hva som blir det faktiske resultatet, får vi ikke vite før et bud er akseptert. Vi har tilrettelagt godt for en korona-fri visning og gleder oss til å åpne dørene førstkommende mandag, sier Grunde Skillebekk, megler og partner i Eie eiendomsmegling.

Leiligheten har to bad, to soverom og vestvendt balkong med ettermiddags-og kveldssol.

- Den ligger i en flott bygård og ble pusset opp i 2010/2011. Den har gjennomgående god standard på overflater, bad og kjøkken samt at det er tatt vare på det sjarmerende bygårdspreget med stukkatur og rosetter, sier Skillebekk.

Les også

Katarina Flatland er gravid: - Jeg kjenner at jeg skjelver

Ifølge megler, har mange allerede meldt sin interesse.

- Interessen for leiligheten har vært god og vi har allerede mottatt forespørsler om privatvisninger.

Vet ikke hvor de skal bo

Nå som leiligheten er ute for salg, sitter ekteparet igjen med litt blandede følelser.

- Det er når man selger leiligheten at man innser hvor fint man har det, og vi har kjent litt på følelsen om at «kanskje vi bare skal bli?» men nå må vi bare stå i det, sier Flatland.

LES OGSÅ: Kristopher Schau selger leiligheten

Det vordende foreldreparet har imidlertid ikke bestemt seg for hvor de nå skal slå seg til ro.

- Vi er jo i en prosess der også, men vi er veldig åpne for det meste. Det er vel Harald som er litt reddere enn meg når det kommer til å flytte ut av byen, men når man skal bli foreldre får man plutselig litt andre behov når det kommer til sted å bo. Spesielt det behovet etter en hageflekk, avslutter Flatland.

Kommentarer til denne saken