I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det er ingen hemmelighet at flere berømte stjerner i Hollywood sverger til plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep for å se ut som sitt beste jeg omtrent til enhver tid.

Flere ganger har ryktene svirret rundt blant annet skuespiller Rene Zellweger og hennes endrede utseende, eller Khloe Kardashian som gang på gang har fått pepper hos fansen.

Sist ut er skuespiller Kate Beckinsale (47).

Les også: Ronny Brede Aase slutter i NRK

Hun har flere ganger blitt anklaget for at hennes vakre utseende er et resultat av plastisk kirurgi. Nå har skuespilleren derimot fått nok av ryktene.

I et intervju med The Times sier Beckinsale at hun «blir forbanna» når folk antar at hun har tatt kosmetiske inngrep.

- Jeg har ikke tatt noen. Jeg er ikke i mot noen som velger å gjøre det. Men jeg blir forbanna, det er liksom gitt at jeg har gjort noe, som jeg rett og slett ikke har gjort, sier hun.

Beckinsale avslører at det er tanken av morens stemme som gjør at hun ikke har lagt seg under kniven.

Les også: Her viser skuespilleren frem litt for mye på den røde løperen

- Jeg er redd for å lamme ansiktet mitt. Hele tiden har jeg mammas stemme i hodet mitt, veldig høyt. Mamma ville ikke en gang fått en ansiktsbehandling, hun er så skeptisk til sånt og hun ser fantastisk ut, sier skuespilleren, og fortsetter:

- Jeg vet at om jeg tok botox, ville jeg typisk vært den som får et hengende øye, og mamma ville sagt «hva var det jeg sa?».

Men selv om Beckinsale avstår fra å fikse på eget utseende, forteller hun at det er en utfordring å bli eldre i medias søkelys.

- Jeg tror når du er ny og folk ser på deg som attraktiv, så er det nyttig. Men om folk begynner å tenke at det er din viktigste egenskap, hjelper ikke det deg selv eller dem.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Influenser og PR-dame Dina Hansen

Satte fart på gravidryktene

Justin Bieber (27) og Hailey Bieber (24) har siden de giftet seg i september i 2018, skapt flere overskrifter i internasjonale medier.

Med gravidrykter, brennheite magasinforsider og skjennepreken til fansen tar det ikke lang tid mellom hver gang disse to er i medias søkelys.

At de selv bidrar til overskriftene innimellom er det derimot ingen tvil om. Da Bieber delte et bilde på Instagram mandag, deler han med en melding som for enkelte kan være åpen for tolkning.

Les også: Idris Elba ønsker lovendring etter rasisme: - Si det med navnet ditt, ikke brukernavnet ditt

På et bilde delt av han og kona, har han lagt til teksten: «mom and dad». Eller på norsk «mor og far».

Med dét satte 27-åringen raskt fart på ryktemølla om at han og kona venter barn. Kommentarfeltet flommer over spørsmålstegn og om de to virkelig skal bli mor og far.

«Baby på vei?» spør en fan i kommentarfeltet mens en annen ber paret avklare:

«Hva mener du mor og far???»

Men, den gang ei. Hailey Bieber er fort ute i kommentarfeltet og avkrefter ryktene om at hun er gravid.

«Jeg tror kanskje du bør endre denne bildeteksten til hundemamma og -pappa før noen misforstår» kommenterte hun på ektemannens bilde.

Les også: Sophie Elise åpner om bruddet i ny video: - Vi hadde våre utfordringer

Paret er derimot ikke fremmed til tanken om at de en dag ønsker å bli foreldre.

- Jeg elsker barn, og jeg kan ikke vente med å mine egne, men definitivt ikke i nærmeste framtid, sa modellen i 2018 i følge People.

Følger i mammas fotspor

Forrige uke skapte Jada Pinkett Smith (49) overskrifter da hun debuterte med sin nye hårsveis på Instagram.

I et innlegg avslørte hun at hun hadde barbert bort alt håret på hodet, på oppfordring fra datteren, Willow Smith (20).

«Willow fikk meg til å gjøre det fordi det var på tide, men... 50-årene mine er i ferd med å bli guddommelige med dette barberte hodet» skrev hun til et bilde av seg og datteren.

Mammas nye look skal se ut til å ha inspirert datteren til å gjøre det samme.

Les også: Er Willow Smith den nye it-jenta?

Under en konsert fredag for å promotere , som ble livestreamet gjennom «Facebook Watch», kom det et medlem av Smiths crew på scenen og barbert av henne håret. Ironisk nok, under framførelsen av hennes største hit «Whip My Hair».

- Jeg barberer alltid hodet på viktige tider i livet mitt, når ting virkelig forandrer seg. Dette er definitivt et av disse øyeblikkene, sa Smith i et klipp fra bak kulissene skriver Page Six.

Dette er ikke første gang Smith velger å barbere hodet. Som 11-åring gjorde hun det samme under en rebelsk periode da hun var på turne, skriver nettstedet.

Les også: 14 år gamle Willow Smith provoserer igjen

Blitt mamma for første gang

I januar kunne artisten Halsey (26) avsløre at hun ventet sitt første barn. Det fortalte hun selv i et innlegg på Instagram, sammen med en rekke bilder av gravidmagen fra en fotoseanse.

«Overraskelse», skrev 26-åringen som tekst til bildet.

Siden den gang har artisten delt hyppig av babymagen i sosiale medier, og nå er endelig ventetiden over for henne og kjæresten, Alev Aydin.

Les også: TV-profilene Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen har fått barn

Onsdag forrige uke kunne de ønske den lille velkommen. Det avslørte artisten denne gangen også på Instagram.

«Takknemlighet. For den mest 'sjeldne' og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skriver artisten i innlegget, og avslørte samtidig at barnet har fått navnet Ender Ridley Aydin.

Fikk en datter

Et annet par som også har blitt foreldre for første gang er skuespiller Alex Pettyfer og kona, Toni Garrn.

De to ble også foreldre forrige uke. Det avslører Garrn selv på Instagram.

«Det mest magisk opplevelsen i mitt liv var å bringe Luca Malaika fram til vår verden forrige uke. Hun stjal øyeblikkelig hjertene våre for alltid» skriver hun til et bilde av deres nye datter.

Pettyfer og Garrn giftet seg i oktober i fjor i Garrn hjemby, Hamburg og kunne under et halvt år etterpå avsløre at de ventet sitt første barn. Det gjorde de under et photoshoot og intervju med tyske Vogue.

Les også: Vil nye «Gossip Girl» og «Sex & Singelliv» bidra til en normalisering av mangfold?