I juli begynte ryktene å svirre om at Victoria's Secret ikke kom til å avholde det årlige showet i 2019, da supermodellen Shanina Shaik uttalte at showet var avlyst under et intervju.

- Dessverre så vil ikke showet bli noe av i år. Det er noe jeg ikke er vant til, fordi jeg trener som en engel på dette tidspunktet hvert år, sa Shaik til den australske avisen Daily Telegraph.

Les også: Bianca Ingrosso kritiserte restaurant - blir latterliggjort

Det har imidlertid ikke blitt bekreftet fra offisielt hold at showet ikke blir noe av.

Les også (for abonnenter): Hun er kåret til verdens mest sexy

- Vi er møkk lei av å se den samme kroppstypen

Den 27 år gamle modellen Kate Upton har også vært modell for merket. I et nytt intervju med Andy Cohen under TV-sendingen «Watch What Happens Live With Andy Cohen», sendte Upton et stikk i retning undertøysgiganten, det skriver Fox News.

- Vet du hva, vi er møkk lei av å se den samme kroppstypen. Du må være kropps-inkluderende nå, sa Upton til stor applaus fra salen, og fortsatte:

- Alle kvinner må være representert, ellers blir det bare kjedelig.

Upton er best kjent for å være på forsiden av badetøyutgaven av magasinet Sports Illustrated tre ganger. I tillegg har hun figurert på flere kjente motemagasiners forside, blant annet Vogue og Maxim.

Hun er gift med baseballspilleren Justin Verlander, og sammen har de en datter som ble født i 2018.

I hardt vær

Victoria's Secret har vært i hardt vær den siste tiden. I august skrev over 100 modeller under på et skriv de sendte til sjefen, John Mehas.

I skrivet ba modellene om at noe måtte skje for å beskytte dem, og forhindre seksuelt misbruk og dårlig oppførsel, det skriver Fox News.

- Vi skriver dette nå for å uttrykke vår bekymring for sikkerheten og trivselen til modellene og de unge kvinnene som ønsker å bli modell for Victoria's Secret. De siste ukene har vi hørt mange påstander om seksuelle overgrep, påståtte voldtekter og menneskehandel av modeller og håpefulle modeller. Disse påstandene har ikke kommet direkte mot Victoria's Secret, men det er fortsatt tydelig at selskapet ditt har en avgjørende rolle i å reparere situasjonen, skrev modellene.

I skrivet ber modellene også selskapet om å samarbeide med RESPECT-programmet, som er en avtale laget av modeller i 2018 med mål om å ende mishandling i moteindustrien.