Frem til jul skal ti nye fjes du garantert har sett før, men kanskje ikke vet så mye om, drilles gjennom spørsmål inspirert og hentet fra den franske forfatteren Marcel Proust, i Nettavisen-podkasten «Schendis».

Målet er å avsløre kjendisenes sanne jeg og bli kjent med sider man vanligvis ikke får se av de kjente menneskene.

Les også: Disse jentene flyr oppover listene

Modell, forfatter, programleder og TV-profil Kathrine Sørland (41) er første gjest ut i den fjerde sesongen av podkasten.

Sørland skapte overskrifter i sommer for valget om å gå tilbake til ektemannen hun skilte seg fra for tre år siden.I Schendis snakker hun ut om hva som faktisk lå bak det valget, og hvordan ekteparet har tenkt til å få forholdet til å fungere denne gang.

Sørland snakker også ut om hvordan livet tok en rask vending etter skilsmissen, hvordan hun brukte piller som redning ut av det hun omtaler som «gjørma» og som til slutt endte med et misbruk. Den 41 år gamle modellen forteller om hvordan hun kom seg ut av den alvorlige avhengigheten og i tillegg mimrer Sørland tilbake til Miss World-tiden der hun opplevde en enorm interesse fra menn som hadde et enormt behov for å sende henne nakenbilder av seg selv.

«Schendis» hører du overalt du hører podkast, eller i spilleren øverst i saken!

Følg @schendispod på Instagram: