I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Katie Holmes (42) og Emilio Vitolo Jr. (33) er ikke lenger et par, bekrefter en talsperson for 42-åringen overfor Us Weekly.

– De har gått hver til sitt, men er fremdeles venner, sier Holmes' talsperson i en uttalelse.

Les også: «Game of Thrones»-stjernen Maisie Williams er ikke til å kjenne igjen med ny look

Ifølge en av kjendisnettstedets kilder skal forholdet ha tatt slutt for om lag to uker siden, og det skal ikke ha vært noe dramatikk bak bruddet.

– De fant ut at de fungerer bedre som venner. Det er ikke noe drama, og de er fortsatt venner. De nøt tiden sin sammen, men funket rett og slett ikke, sier kilden.

Romantisk bursdagshilsen

Holmes og Vitolo ble for første gang koblet til hverandre i september 2020, da de ble avbildet i het omfavnelse i New York.

Tre måneder senere ble forholdet bekreftet i form av et Instagram-innlegg delt av Vitolo selv.

Innlegget ble delt i forbindelse med Holmes' bursdag.

«Den mest fantastiske, snilleste og vakreste personen. Hver gang jeg ser ansiktet ditt får det meg til å smile. Gratulerer med dagen! Elsker deg», skrev han til et bilde av de to.

Mål om å bli gift innen to år

En som derimot har sett seg lei av å være singel, er den svenske TV-profilen og Hollywood-fruen Gunilla Persson (62).

De siste 18 årene har Persson bodd alene sammen med datteren Erika Persson (18) og moren Iris (95) i Los Angeles. Ettersom at datteren Erika har vært førsteprioritet i livet til Persson har dating til tider vært vanskelig for den kjente TV-skikkelsen.

Les også: Gunilla Persson om datingryktene etter det kjærlighetsfylte bildet: – Har mange på gang nå

Nå ser det derimot ut til å endre seg. Straks reiser datteren av gårde på college, og selv om det er med blandede følelser, får Persson endelig tid til seg selv for første gang på 18 år.

Ifølge det svenske magasinet Hänt har Persson nå funnet et nytt mål i livet - som blant annet innebærer å finne den store kjærligheten.

– Mitt mål er å være gift innen to år. Senest innen to år. Er det rett, så kan det skje innen seks måneder eller en måned, sier hun til ukebladet og har en klar mening om hvordan drømmemannen skal være.

– Kjærlighet og forelskelse kan utvikle seg over tid, men den fysiske attraksjonen hjelper mye på stormforelskelsen, og jeg vil bli stormforelsket. Jeg er veldig glad i romantikk, og jeg vil at den wow-følelsen skal være der, sier Persson.

Giftet seg i hemmelighet

Kjærligheten ser også ut til blomstre for flere andre skandinaviske stjerner. For kort tid siden kunne den svenske artisten og TV-personligheten Pernilla Wahlgren (53) bekrefte at hun har en ny mann i kikkerten.

Ifølge den svenske avisen Expressen, som siterer podkasten til Wahlgren, skal datingen nå ha nådd nye høyder.

På spørsmål om den nye mannen har truffet familien, svarer hun følgende:

– Nei, eller ja. Noen kanskje. Men nei, vi er ikke der ennå. Men alt føles veldig bra og ukomplisert, sier Wahlgren til podkast-kompanjong Sofia Wistam.

Les også: Pernilla Wahlgren «giftet seg» i Las Vegas: – Dette er det ekteskapet handler om

Hvem den nye mannen i livet til Wahlgren er, er foreløpig ukjent. Men stadig kommer Wahlgren med nye avsløringer.

– Han kan kjøre båt. Så i det du tror at du kan sitte på Sandhamn med Magnus og tilbringe alenetid, så kommer vi, sier Wahlgren videre til Wistam.

Og mens Pernilla Wahlgren går sommeren i møte stormforelsket, kan også den norske modellen Mona Grudt (50) gå smilende inn i sommerferien.

I et intervju med Se og Hør avslører nemlig 50-åringen at hun har giftet seg i all hemmelighet med det hun omtaler som drømmemannen, Bjørgvin Thorsteinsson.

Det var i 2019 Grudt delte den gledelige nyheten om at de var blitt forlovet, og allerede i januar skal bryllupet ha funnet sted. Noe bryllupsfest har det imidlertid ikke blitt ennå.

– Alt er så usikkert på grunn av de utallige restriksjonene. Det kan jo ta år og dag før det blir mulig å holde en stor bryllupsfest igjen, sier hun i intervjuet med Se og Hør.

Gode comeback-nyheter

Brudd, forelskelse og bryllup er likevel ikke det eneste som opptar folk om dagen. Torsdag kveld ble det nemlig endelig avslørt når comeback-episoden av sitcom-serien «Friends» blir gjort tilgjengelig - til stor jubel fra fansen.

Ifølge BBC gjør serien comeback 27. mai på HBO Max. «Friends» var en av de mest populære TV-seriene på 90-tallet frem til 2004, og alle de populære hovedrolleinnehaverne medvirker.

Forrige måned skal alle de totalt seks skuespillerne, Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) and David Schwimmer (Ross), ha vært på plass for innspilling.

Fredag kom det også en gladnyhet for norske TV-tittere. Denne våren har Viaplay-serien «Pørni» tatt det norske folk med storm, og slo alle rekorder på Viaplay med den mest sette norske serien på strømmetjenesten noensinne i løpet av de første 24 timene.

Nå bekrefter kanalen to nye sesonger.

– Det er utrolig gøy at «Pørni» og de andre i dette universet har blitt så godt tatt imot av seerne, og vi har masse planer for de neste sesongene, sier Henriette Steenstrup i en pressemelding.